VojvodinaCafe - Poznati prvi izvođači EXIT 2013 festivala
 • Poznati prvi izvođači EXIT 2013 festivala

  Na sajtu jednog od najpopularnijeg festivala u Evropi "osvanula" su imena nekih od izvođača koji će nastupiti ove godine. DJ Fresh je jedna od najvećih drum and bass i dubstep zvezda današnjice. Prvi put će se predstaviti publici Exit festivala i to u najboljem izdanju - live nastupom!  Njegova dinamičnost i energija će biti upotpunjena sa čitavim live bendom, koji njegove velike hitove čini još melodičnijim i kompletnijim. Kao DJ čiji su hitovi “Hot Right Now“, “Louder“ i “Gold Dust“ jako brzo osvojili publiku celog sveta i čiji pregledi na kanalu Youtube prelaze broj od 50 miliona, nazivi ovih pesama će oslikati i scenu na tvrđavi tokom vrelog jula, kada se oko njegovog nastupa digne prašina i kada će publici dati razlog da budu još glasniji.

  Friction & Linguistics pleni drum and bass scenom još od 1998. godine kada je izdao prvi singl “Kinnetix“, koji je vrlo brzo privukao pažnju velikih izdavačkih kuća. Iz godine u godinu je nizao uspehe na muzičkoj sceni, a njegova popularnost je naglo počela da raste u prethodnih pet godina. Pored brojnih priznanja, prošle godine je dobio jednu od najprestižnijih nagrada, “Hottest Record in the World“ za njegov veliki hit "Led Astray". Na Exit festivalu će nastupiti sa MC-jem Linguistics, koji će podići atmosferu glavne bine na još viši nivo.

  Tommy Dash, poznatiji kao SKiSM je na velika vrata ušao na bass scenu 2009. godine. Radeći na setovima koji su naišli na sjajne kritike i podršku već renomiranih izvođača kao što su Pendulum, Chase & Status, Scratch Perverts, Rusko, Nero i Plastician, postao je jedan od najtraženijih dubstep DJ-eva širom sveta.

  Fantastični duo The Prototypes predstaviće publici Exit festivala melodičan i dinamičan zvuk drum and bass muzike. Proglašeni su liderima takozvanog “Nu-Skool“ zvuka, što ćemo imati prilike da potvrdimo uživajući uz njihove hitove kao što su Cascade, Work it VIP, Need the love i mnoge druge...

  Inspector Dubplate Ovaj svojevrsni “inspektor“ je 2009. godine osnovao svoj YouTube kanal koji je vremenom postajao sve posećeniji, što je rezultiralo broju od više od 70 000 korisnika. Inspector Dubplate je dao novi karakter bass muzici i dao svoj jedinstven pečat ovoj vrsti muzike.

  Exit festival vam predstavlja Brookes Brothers , predstavnike liquid drum and bass zvuka, sjajnih vokalnih pesama sa pravom drum and bass energijom. Njihovu ljubav prema ovoj vrsti muzike su opisno preneli i na nazive nekih od svojih hitova kao što su Loveline, Beautiful, In your eyes...

  Inovacijama koje u ovaj pravac uvodi i veoma specifičnim vokalom za koji je zaslužan Strategy, Dub Phizix će publici Exit festivala pružiti nezaboravan nastup i dati im povod da ne prestanu da igraju do jutra. Ovaj DJ je poznat po pravljenju muzike različitih stilova, te je radio muziku za MTV, BBC, Nokiu i 4Music.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali