VojvodinaCafe - Besplatno na utakmice Voše do kraja sezone
    • Besplatno na utakmice Voše do kraja sezone

      Uzimajući u obzir tešku ekonomsku situaciju i konstantni pad životnog standarda građana naše zemlje, a uz želju da tokom prolećnog dela sezone tribine „Karađorđa“ budu pune Vošinih navijača, Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina doneo je jednoglasnu odluku da ulaz na sve utakmice FK „Vojvodina“ do kraja sezone 2012/13 bude besplatan.



      Ova odluka jedino se ne odnosi na derbi susret XXX kola JSL između Vojvodine i Crvene zvezde za koji će se ulaznice naplaćivati.

      Stadioni u Srbiji već dugo godina pružaju sliku praznih tribina. Sve to stvara lošu sliku o fudbalu na našim prostorima. Upravo je to bio još jedan od razloga u donošenju ove odluke. UO FK „Vojvodina“ vodio se idejom da klubu približi što više navijača koji će igračima pružati neophodnu podršku u borbi za što bolji plasman u JSL i završnici Kupa Srbije.

      Na istoj sednici, čelnici FK „Vojvodina“ su u svetlu „Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama“, preporukama i pravilima Komisije za stadione i bezbednost FSS, razmatrali korake i akcije koje će klub preduzeti u cilju sprečavanja incidenata i nedoličnog ponašanja gledalaca na stadionu „Karađorđe“.

      Shodno tome, zaključeno je da ubuduće navijačima sa obeležjima gostujućih klubova neće biti dozvoljen ulaz na zapadnu tribinu kako bi se sprečili mogući konflikti sa domaćim ljubiteljima fudbala, što smo u proteklom periodu, na žalost, imali prilike da vidimo.

      Baš kao i u Engleskoj „kolevci fudbala“ pa i svim ostalim razvijenim evropskim državama, zapadna tribina biće rezervisana isključivo za navijače Vojvodine.

      Gostujući navijačima biće obezbeđena istočna tribina, a svaki pojedinac koji pokuša da uđe ili se nađe na zapadnom delu gledališta stadiona „Karađorđe“ biće odstranjen sa istog.
      Komentara Pošaljite komentar

      Kliknite ovde da biste se ulogovali

      3+7 (rezultat upiši slovima)