VojvodinaCafe - Koncert Aleksandre Kovač u Sinagogi
    • Koncert Aleksandre Kovač u Sinagogi

      Povodom jubileja - 25 godina profesionalnog bavljenja muzikom, naša poznata kantautorka i prva srpska MTV dobitnica Aleksandra Kovač će održati koncert u novosadskoj Sinagogi u subotu, 30. marta 2013, sa početkom u 20 časova. Turneja nosi naziv naziv "Jedna žena" prema istoimenoj novoj pesmi Aleksandre Kovač koju je sama komponovala, aranžirala i orkestrirala.



      Muzičku produkciju, miks i mastering je uradio Roman Goršek, a gosti na pesmi su i renomirani klasični muzičari, docent na FMU Beograd, violončelista, Srđan Sretenović i prva violina Beogradske filharmonije Tijana Milošević.

      "Ova kompozicija ukazuje na pravac u komponovanju kome ću se posvetiti u narednom periodu i koji kombinuje elemente filmske i klasične partiture, kao i elemente svake kvalitetne pop pesme - pamtljivu, raspevanu i zanimljivu melodiju, snažan tekst i bogatu harmoniju", ističe Aleksandra, dodajući još da u svom radu svakom novom pesmom pokušava da ode korak dalje i to pre svega u pevačkom i kompozitorskom smislu i postavi nove lične standarde, ali i one u srpskoj muzici.

      Intimno, akustično veče Aleksandra Kovač će prirediti Novosađanima uz pratnju svog benda, koji čine neki od najboljih srpskih muzičara.

      Na repertoaru će se naći pesme s albuma "Med i mleko" i "U mojoj sobi", ali i one kojih se Aleksandrina publika dobro seća iz perioda grupe K2: "Milo moje", "Ajmo u život", "Super žena" i mnoge druge.
      Komentara Pošaljite komentar

      Kliknite ovde da biste se ulogovali

      3+7 (rezultat upiši slovima)