VojvodinaCafe - Rođendanski koncert Atheist Rapa
 • Rođendanski koncert Atheist Rapa

  Posle serije nastupa po regionu, a pre nastupa na Calling festivalu u Beogradu i INmusic festivalu u Zagrebu, grupacija Atheist Rap će posle nešto više od godinu dana svirati ponovo samostalni klupski koncert pred svojim sugrađanima. Povod za koncert je 24. rođendan benda.  Ateisti su navikli da krajem svakog maja proslavljaju i obeležavaju rođendan sa svojom publikom u Novom Sadu. Članovi Atheist Rap-a naglašavaju da su im rođendanski koncerti uvek posebno veseli i pozivaju publiku na još jedno druženje u poluintimnoj atmosferi.

  Koncert će se održati u petak, 24.05. sa početkom nastupa u 23h, u "SONJI" (Vladimira Perića Valtera 3, preko puta PMF-a). Pre nastupa Atheist Rapa, od 21h slušaće se muzika po izboru DJ Pedericco Rashida. Mesto održavanja koncerta je odabrano po tome što su Ateisti neraskidivo vezani za prostor u kojem su održali jedan od svojih dražih koncerata, pre ravno 22. godine, još davnog 24. marta 1991. godine. Prošlogodišnji 23. rodjendan benda, proslavljen na istom mestu je takodje bio jedan od onih koji će prisutni dugo pamtiti.

  Broj ulaznica će biti ograničen.

  Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500rsd mogu se kupiti u prodavnici "Mungos" (Zmaj Jovina, br 2 u pasažu) i u samom klubu "SONJA".
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali