VojvodinaCafe - Jednodnevne ulaznice za Exit po promo ceni
  • Jednodnevne ulaznice za Exit po promo ceni

    Sa ciljem da učini jedinstvenu atmosferu i vrhunske izvođače dostupne svim ljubiteljima festivala koji nisu u mogućnosti da uživaju u čarima petodnevnog provoda u Novom Sadu, prodaja jednodnevnih karata počinje od četvrtka, 16. maja, tačno u podne po neverovatnoj ceni od samo 1990 dinara.    Broj ulaznica po ceni od 1990 dinara biće veoma ograničen i organizatori festivala očekuju da će sve biti rasporodate u roku od samo nekoliko dana. Samo najbrži i najuporniji će biti u mogućnosti da rezervišu svoju kartu po ovoj ceni putem sajta gigstix.com.

    Nakon što se rasproda ograničeni kontigent karata koje su u prodaji po najnižoj promo ceni, sledeća važeća promotivna cena jednodnevnih ulaznica će iznositi 2490 dinara i važiće takođe samo za ograničeni broj karata. Puna cena jednodnevnih ulaznica u pretprodaji od 2990 dinara biće aktuelna sve do početka samog festivala. Tokom trajanja festivala, cene jednodnevnih ulaznica će biti skuplja, tako da je promotivni period prodaje idealna prilika za sve one kojima je EXIT u srcu da dođu do svoje karte na najlakši način.

    Svi zainteresovani posetioci EXITa, i oni iskusni, kao i oni kojima će ovo biti prvo festivalsko leto na Petrovaradinskoj tvrđavi, do jednodnevnih ulaznica mogu doći samo putem sajta gigstix.com.
    Komentara Pošaljite komentar

    Kliknite ovde da biste se ulogovali