VojvodinaCafe - Vojvodina poražena od Jagodine u finalu Kupa
    • Vojvodina poražena od Jagodine u finalu Kupa

      Fudbaleri Jagodine osvojili su Kup Srbije, prvi u klupskoj istoriji, pobedom sa 1:0 nad Vojvodinom na stadionu Partizana. Jedini gol na meču postigao je Đurić iz penala u 15. minutu meča, nakon što je lopta pogodila Jokića u ruku, u kaznenom prostoru.



      Fudbaleri Jagodine su se povukli nakon postignutog gola i iz kontranapada pretili protivniku. Vojvodina je imala veći posed lopte, ali to nije pomoglo fudbalerima Nebojše Vignejvića da u prvom poluvremenu upute šut ka golu, iako su pretili preko Oumarua i Alivodića.

      Ista situacija i u drugom poluvremenu, Jagodinci su čuvali rezultat, a Novosađani na sve načine pokušavali da stignu do gola. Radoja i Šušnjar su svojim ulaskom uneli živost u ekipu Vojvodine, 'Ćurani' su imali nekoliko opasnih kontranapada, ali pogodak nije viđen u drugom poluvremenu.

      Vojvodina je u polufinalu igrala sa OFK Beogradom. Nakon 1:0 u Novom Sadu, na Karaburmi je bilo nerešeno – 1:1. Jagodina je u prvom polufinalnom meču od Javora poražena minimalnim rezultatom, ali je na svom stadionu slavila sa ubedljivih 4:1.
      Komentara Pošaljite komentar

      Kliknite ovde da biste se ulogovali

      3+7 (rezultat upiši slovima)