VojvodinaCafe - Kada će se rekonstruisati stadion Vojvodine?
 • Kada će se rekonstruisati stadion Vojvodine?

  Uprava fudbalskog kluba Vojvodina zatražila je od gradonačelnika Novog Sada odgovor na pitanje kada će početi rekonstrukcija stadiona "Karađorđe" i saopštila da neće igrati evropske mečeve nigde drugde. Vojvodina je zapretila da će tražiti da meč protiv Crvene zvezde igra bez publike, ako radovi na rekonstrukciji ne počnu sledeće nedelje.  "U ime FK Vojvodina, njenih mnogobrojnih navijača i građana Novog Sada, zahtevamo da nam do utorka zvanično i javno date odgovor na pitanje: kada će početi radovi na rekonstrukciji stadiona 'Karađorđe' i da li će oni biti okončani do prve utakmice kvalifikacija za Ligu Evropa", navodi se u današnjem saopštenju kluba.

  Vojvodina je objavila da je od gradonačelnika Miloša Vučevića tražila da sazna kada će početi radovi da bi klub bio u skladu sa pravilima Uefe. "Obaveštavamo javnost i čelnike Novog Sada, na čelu s Vama, da Vojvodina neće igrati utakmice u evropskim takmičenjima nigde osim u svom gradu Novom Sadu i na stadionu 'Karađorđe'", navela je uprava.

  Vojvodina u poslednjem kolu dočekuje Zvezdu. "Ako rekonstrukcija stadiona ne počne sledeće nedelje, obaveštavamo Vas da Vojvodina ne može na sebe preuzeti bezbednosne rizike organizacije, pa ćemo stoga u vidu protesta od nadležnih organa FSS-a zahtevati da se utakmica igra bez prisustva gledalaca", navodi se u saopštenju.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali