VojvodinaCafe - Dečiji muzički festival "Šareni vokali"
 • Dečiji muzički festival "Šareni vokali"

  Dečiji muzički festival "Šareni vokali" biće održan po četvrti put u subotu, 25. maja, u Narodnom pozorištu Sombor. U program, koji će voditi glumica somborskog pozorišta Ivana V. Jovanović i prošlogodišnja pobednica festival Irina Subašić, nastupiće 20 takmičara iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. Svečano otvaranje festivala previđeno je za 12 sati, nakon čega slede takmičarski nastupi učesnika.  U 19 sati počeće revijalni natupi učesnika, dodela nagrada i svečano zatvaranje festivala.

  Učesnike ocenjuje stručni žiri po principu bodovanja glasovne čistoće i intonacije, scenskog nastupa i interpretacije pesme koju takmičar izvodi.

  Jednu nagradu dodeljuje publika glasanjem po principu zaokruživanja rednog broja takmičara nakon čega se glasovi sakupljaju, a posle takmičarskog dela programa prebrojavaju.

  Svaki učesnik dobija poklon od Festivala, CD Šareni vokali 2013, DVD snimak Festivala i sponzorske poklon pakete.

  Ulaznice mogu da se kupe na biletarnici Narodnog pozorišta Sombor, po ceni od 150 dinara za program od 12 sati i 250 dinara za program od 19 sati.

  Prijatelji festivala su Pokrajinski sekretarijat za kulturu, Grad Sombor, Turistička organizacija grada Sombora, Gradska biblioteka Karlo Bijelicki i drugi, a organizator je Somborsko pevačko društvo.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali