VojvodinaCafe - Dejvid Geta 13. jula na Dens Areni
 • Dejvid Geta 13. jula na Dens Areni

  David Guetta, najuspešniji DJ i producent svih vremena, prirediće na legendarnoj Dance Areni najveću žurku ove sezone! Dobitnik dva gremija, višestruki titular prestižne nagrade „najbolji svetski DJ“, čovek čiji hitovi imaju preko 2 milijarde online pregleda, prirediće spektakl koji će se dugo prepričavati. “Nastupi na Egzitu su poseban doživljaj. Srpska publika mi je uvek davala mnogo ljubavi, i poručujem im da se spreme za šou kakav do sada nisu iskusili”, izjavio je Guetta.  Egzitova Dens arena će u subotu 13. jula, zahvaljujući Geti, biti poprište najluđe žurke na planeti. Francuski didžej pružiće publici festivala nezaboravan šou koristeći svaki trik – od pumpajućih tehno ritmova do vrtoglavog elektro zvuka, i naravno, velikih hitova koje je ostvario u saradnji sa najvećim imenima današnjice (Snoop Dogg, Rihanna, Madonna, Nicki Minaj, Kelly Rowland, Flo Rida, Usher, Afrojack, Estelle...)

  Sa hit singlovima poput “When Love Takes Over”, “One Love”, “The World is Mine”, “Turn me on” i na desetine drugih, ostaće zabeležen kao jedan od najuspešnijih producenata svih vremena.

  “Dejvid Geta je u poslednjih nekoliko godina prerastao okvire didžejinga i postao jedan od najpopularnijih muzičkih izvođača na svetu. Njegovu ovogodišnju turneju prati do sada neviđena audio i vizuelna produkcija, zbog koje će Dance Arena doživeti pravu revoluciju. Očekuje nas eksplozija pozitivne energije koja se nikako ne sme propustiti”, izjavila je Karen Jang, programska direktorka Dance Arene.

  Dejvid Geta je prešao ogroman put - od pariške andergraund scene do naslovnica velikih magazina i crvenih tepiha, zahvaljujući opsesivnom nagonu za učestalim napretkom. Emitovan je na hiljade sati na svetskim radio stanicama i osvojio sve klubove od Tokija do Ibice.

  Pored Dejvida Geta, na Egzitu nas čeka pet dana koji će obeležiti 2013. godinu i nastupi zvezda kao što su Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Chase & Status DJ set & Rage, Diplo, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, The Prodigy, ali i preko 500 drugih na više od 15 festivalskih bina.

  Akcija „4 = 5“ je još uvek u toku. Okupite svoju ekipu, odigrajte igru „4 = 5“ i izaberite srećnika među vama, jer do 31. maja, na svake četiri kupljene ulaznice EXIT poklanja petu potpuno besplatno, a da bi stvari bile još zanimljivije, celo društvo dobija besplatan smeštaj u EXITovom kampu!

  Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival sa 50% popusta iznosi 5.990 dinara i može se kupiti na www.gigstix.com, na Gigstix prodajnim mestima u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Zemunu i Novoj i Staroj Pazovi, kao i u Corner Shop-ovima širom Srbije.

  Studenti i srednjoškolci mogu da kupe petodnevne ulaznice sa popustom od 55% za 5.490 dinara na Gigstix prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Svi koji nisu iz Novog Sada mogu da se informišu slanjem e-maila na adresu [email protected].
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali