VojvodinaCafe - CeeLo Green - besplatan koncert u Novom Sadu
 • CeeLo Green - besplatan koncert u Novom Sadu

  CeeLo Green, jedan od najpopularnijih glasova današnjice, nastupiće 28. juna na novosadskom Trgu slobode, u okviru rođendanske žurke Egzit festivala, koja će biti besplatna za sve posetioce. Prvobitno planiran datum kada je CeeLo Green trebalo da nastupi je 11. jul. Međutim, zbog ekskluzivnog ugovora sa američkom emisijom "The Voice!", Green je primoran da otkaže celokupnu julsku turneju.  Snimanja novog serijala te popularne emisije, u kojem poznati biraju mlade talente sa najboljim vokalnim sposobnostima, uslovilo je CeeLo Greena da ne nastupi ni na jednom festivalu koji je prethodno dogovoren za jul ove godine.

  “Ovim nastupom Egzit praktično dobija i svoj šesti dan, koji će biti organizovan na trgu u Novom Sadu, i koji će biti besplatan za sve posetioce. Želimo da ovaj dan proslavimo sa našom mnogobrojnom publikom, da svima poklonimo fantastičan nastup i odličan provod te večeri”, navode organizatori festivala.

  Pored CeeLo Greena, program će upotpuniti nastup bendova Zemlja Gruva i Svi Na Pod. Ovo dešavanje će, pored mnogobrojnih organizovanih zagrevanja u junu i julu, biti još jedan veliki uvod za ono što publiku čeka na ovogodišnjem Egzitu.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali