VojvodinaCafe - Nezaobilazne bine Egzita - Urban Bug i Radio AS FM
 • Nezaobilazne bine Egzita - Urban Bug i Radio AS FM

  Tradicija dobrog zvuka se nastavlja. Dve veoma popularne i posećene bine će i ovog puta doprineti sjajnoj atmosferi EXIT festivala. Urban Bug stage i Radio AS FM stage ponudiće publici sjajan provod i neke od najboljih DJ-eva iz naše zemlje, regiona i sveta. Lokacija Urban Bug bine će ove godine biti promenjena, pa će se bina nalaziti levo od tunela za Dance Arenu.  Muzički časopis Urban Bug priprema regionalni stage na Exitu od 11. do 14. jula! Za tradicionalno vrhunsku zabavu biće zaduženo više od 70 domaćih i regionalnih DJ imena. Oni će, kao i svake godine, nastupati u back to back DJ setovima, plasirajući pravce od house-a do techn-a. Osim sjajnih festivalskih noći, Urban Bug sprema i kompilaciju koja će biti izdata na Exit etiketi, a na kojoj će se naći trake regionalnih artista. Besplatan download biće omogućen putem sajta www.exitfest.org.

  Radio AS FM Stage i ove godine zauzima svoje poznato mesto na Exit festivalu! Od 11. do 14. jula, ljubitelje klupskog doživljaja zabavljaće DJ-evi najslušanije radio stanice u Novom Sadu i Vojvodini, kao što su DJ Shpeera, DJ Morning Indian, DJ Conte, DJ Macro i mnogi drugi. Najbolji klub na otvorenom,mainstream muzika, vrhunski zvuk i specijalni gosti iz Austrije i Velike Britanije, svakog dana će praviti sjajnu atmosferu na EXITu od 20:00h do ranih jutarnjih časova. Radio AS FM Stage biće sigurno vaša nezaobilazna party stanica na Exit festivalu.

  Zagrevanje za Exit se nastavlja!

  Ovog vikenda, 21. i 22. juna žurke se nastavljaju u Čačku, Novom Sadu i Kragujevcu. U Čačku posetioce očekuje Nathan Coles i Burn road to EXIT žurka 21. juna, na terenima KK Železnika. U Novom Sadu, 22. juna žurka pod istim nazivom biće održana na HappyNoviSad stage-u, na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde će pored ostalih izvođača nastupiti i poznati DBridge! Isti dan u Kragujevcu posetioce očekuje Serbia Dance tuning žurka na Kneževom arsenalu, gde ćete imati priliku da čujete Lissat&Voltax.

  Ulaznice za žurke pod nazivom Burn road to EXIT biće bilo koji čep od Burn ambalaže. A za Serbia Dance tuning žurke potražite promoterkeTuborga u Kragujevcu koje će deliti ulaznice.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali