VojvodinaCafe - Exit u podzemnim hodnicima tvrđave
 • Exit u podzemnim hodnicima tvrđave

  EXIT je u sklopu R:Evolucije otvorio konkurs Ja sam EXIT, tokom koga su sve organizacije i pojedinci imali priliku da kreiraju festival po svojoj meri i pridruže se EXIT timu. Svi ljubitelji festivala imali su mogućnost da naprave sopstvenu binu iz snova, predlože ideje, unesu novu dozu zabave, osmisle umetničke instalacije koje će da krase tvrđavu, dizajniraju majice za EXIT ili budu deo reklamne kampanje festivala.  Učešćem u konkursu i kreiranjem samo svog EXIT festivala, svi ljubitelji festivala su dobili šansu da realizuju svoju viziju, osvoje vredne nagrade i postanu deo EXIT tima.

  Pobednik konkursa je Goran Todorović koji je poslao ideju, u kategoriji My Idea. Kako je Petrovaradinska tvrđava jedan od najboljih prostora za festival na svetu, ideja koju je Goran predložio je da se maksimalno iskorisite sve prednosti koje ona pruža. Naime, tokom festivala biće organizovane tajne žurke u katakombama, prolazima i skrivenim šancima tvrđave. Ove žurke neće biti u zvaničnom programu festivala, ali će biti realizovane tokom njega i na njima će moći da prisustvuje samo ograničen broj ljudi koji reše zadatak koji će im biti postavljen na samom festivalu.

  - Kako su i neke od ideja koje smo dobili osvojile naša srca, mi smo se maksimalno potrudilii da ih realizujemo. Pored realizacije ovih sjajnih ideja na samom festivalu, odlučili smo da poklonimo i 2 seta karata za odabrane ideje iz svih oblasti "Ja sam EXIT" konkursa - kažu iz Egzit tima, dodajući da su uvrstili još šest ideja koje su bile prijavljene na konkurs.

  Pogledajte koje su to ideje:

  My Idea - Ideja za DJ radionice koju je dao Vladimir Radošević, realizovaće se u saradnji sa SAE multimedijalnim institutom.

  My Adventure- priča pretočena u scenario za reklamu za koju. Ova ideje biće realizovana na narednom Egzitu jer to ove godine nije moguće zbog kratkog vremenskog roka. Iapk, ulaznice idu Durmić Đorđu.

  My Art - Ideja za dizajn majice koju će svi posetioci festivala imati priliku da vide u šopovima, a ideja potiče od Dickov Nenada.

  My Stage - Od Nade Cvejić je predlog za stejdž posvećen gitarama. Ova ideja je i realizovana pojavom Riffs & Beats bine koja će ugostiti sjajne gitarske bendove kao što su "Moonspell", "Cockney Rejects", "Bjesovi", "DLM", "Brkovi", "Piknik", "PeroDefformero"...

  My Design - Fan festivala, autor Gkoros Panagiotis, uradio je 15 printova za majice kao predlog u duhu ovogodišnje kampanje.

  My Fun - Ideja Nevene Savić koja podrazumeva pole dense tačke, biće realizovana tako što će upravo devojke koje su dale ovu ideju imati prilku i da nastupe na nekoj od bina.

  Učešćem u konkursu i kreiranjem samo svog Egzit festivala, svi ljubitelji festivala su dobili šansu da realizuju svoju viziju, osvoje nagradu u vrednostiod 1.000 evra i postanu deo festivalskog tima.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali