VojvodinaCafe - U sredu Novi Sad i okolina bez vode
 • U sredu Novi Sad i okolina bez vode

  Zbog radova na izgradnji Žeželjevog mosta, bačka strana Novog Sada i većina prigradskih naselja sa bačke i sremske strane ostaće u sredu 26. juna, bez vode. Vodovod je saopštio da će slavine ostati suve jer je zbog radova neophodno izmeštanje glavnog dovodnika sirove vode. Radovi će trajati od 7 do 22 sata, a normalizacija vodosnabdevanja očekuje se u toku noći.  Na teritoriji Novog Sada vodu će imati stanari prizemlja i stanova na prvim spratovima zgrada, dok viši spratovi uglavnom neće imati vodu. Bez vode će ostati i Bukovac, Kać, Budisava, Kovilj, Čenej, donji deo Petrovaradina i gornji deo Sremske Kamenice (od centra pa naviše).

  "Vodovod" će cisterne sa pijaćom vodom postaviti kod Pokrajinske bolnice, Specijalne bolnice za hemodijalizu, kod starog Urgentnog centra, kod Dečije bolnice, Betanije, u zatvoru na Klisi, u Sremskoj Kamenici kod Mesne zajednice, u centru Bukovca i u Bloku 8 u Petrovaradinu.
  Komentara 1 komentar
  1. Avatar od nenad.bds
   nenad.bds -
   A zamislite da je nekome palo na pamet pa da je to izmeštanje istovremeno uradjeno kad je nedavno radjen remont na trafo-stanici (ili nešto slično)!
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali