VojvodinaCafe - Na Exitu umesto tokena - kartice
 • Na Exitu umesto tokena - kartice

  Novi način plaćanja pića u festivalskom prostoru - kartice koje možete da dopunite. Umesto tokena, kojima se proteklih godina plaćalo na šankovima tokom EXIT festivala, ove godine uvedene su kartice, koje možete da dopunite kešom ili karticom na samoj Tvrđavi. Na ovaj način, izbegava se i to da se kući vratite sa nepotrošenim tokenima koji vam do narednog festivala zveckaju u novčaniku.  Prilikom kupovine kartice, plaćate depozit od sto dinara i uplaćujete željenu sumu. Primera radi, ako ste uplatili 1.000 dinara u prvoj uplati, na raspolaganju vam je 900 dinara. Tokom trajanja festivala, piće plaćate prislanjanjem na odgovarajući čitač, a moguće je i proveravati stanje na svom "računu". Nakon završetka festivala, novac sa kartice moguće je refundirati, i to do sedam dana nakon EXIT-a.

  Refundiranje se vrši na posebnim blagajnama, ili u filijalama OTP banke, saopštili su organizatori.

  35.000 rezervisanih ulaznica

  Više od 35.000 ljudi je rezervisalo svoje mesto na EXIT festivalu, što je blizu 80% ukupnog kapaciteta Petrovaradinske tvrđave, dok se najveće interesovanje očekuje upravo u danima pred nama.

  Imajući u vidu da je kapacitet EXIT-a ograničen, iz organizacije pozivaju sve one koji žele da osete jedinstvenu atmosferu EXIT festivala da požure, iskoriste promo cene i na vreme obezbede svoje mesto na festivalu.

  Trenutna cena petodnevne ulaznice iznosi 6990 dinara sve do 9. jula u ponoć, posle čega će dostići finalnu cenu od 11.990 dinara. Jednodnevne ulaznice trenutno su u prodaji po ceni od 2990 dinara takođe do 9. jula u ponoć, dok će na dan festivala ulaznice biti skuplje. Cena ulaznice za otvaranje festivala, u sredu 10. jula, iznosi 1000 dinara i sav prihod od prodaje ovog dana biće usmeren u fond za obnovu i promociju Petrovaradinske tvrđave.

  Posetioci iz više od 60 država sveta i svih 5 kontinenata se pripremaju i polako pristižu u Novi Sad. Najveće interesovanje za EXIT u Evropi vlada u Velikoj Britaniji, Holandiji i zemljama regiona Balkana – Sloveniji, Hrvatskoj, Rumuniji i drugim.

  Čak 5.000 posetilaca će svoje mesto naći u EXIT kampu pored SPENS-a, dok će veliki broj turista odsesti u novosadskim hostelima, hotelima i privatnom smeštaju.

  Ulaznice za EXIT festival su dostupne u Novom Sadu na Gigstix prodajnim mestima - Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60), knjižara Serendipiti (SPENS, Sutjeska 2) i Cafe Macchiato (TC Merkator), kao i onlajn kupovinom preko Gigstix.com ili u Corner šopovima širom Srbije.

  Zbog otvaranja Exit Village-a u ponedeljak, 08.07.2013. godine, prolaz između sportskog poslovnog centra "Vojvodina" - SPENSa i stadiona (sa pratećim sportskim terenima) biće zatvoren za sve osim goste Village-a. Apelujemo na građane da koriste ostale ulice, puteve i staze kroz i okolo SPENS-a, kako bi izbegli odbijanje i preusmeravanje na samim kapijama kampišta. Exit Village je otvoren od 8 časova u ponedeljak, do 16 časova u sredu, 17.07.2013. godine.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali