VojvodinaCafe - Summer3p 2013 od 18. do 21. jula na Paliću
 • Summer3p 2013 od 18. do 21. jula na Paliću

  11. Summer3p festival održaće se na Paliću - na Termalnim bazenima i Muškom štrandu od 18. do 21. jula. Ovogodišnje izdanje predstaviće, pored odlične elektronske muzike, društveno-odgovorne kampanje i akcije koje su neodvojivi deo ovog festivala. Summer3p festival je nastao 2003. godine sa osnovnim ciljem da animira omladinu u Subotici i ponudi im drugačiji, sadržajniji i viši standard zabave, ali i različite društveno-odgovorne i edukativne aktivnosti.  U okviru muzičkog programa na "Moon Stage", između ostalih, nastupiće Aleks Nigeman - daroviti di-džej i vlasnik izdavačke kuće "Soulfooled" iz Berlina, Džejms Kol - di-džej, osnivač i glavni urednik jedinog magazina elektronske muzike u Mađarskoj "Hungarian DJ Magazin" (MDJ); takođe iz Mađarske na Summer3p dolazi odlični di-džej Kid Panel, a svoj set imaće i Pejl Pengvin - jedna od ključnih figura grčke elektronske scene.

  Summer3p je i dalje društveno angažovan - javna zagovaranja i kampanje koje ćete sresti na festivalu su: "Stop nasilju", "Clean Lake Palić" i "Zvuk ptica". Posetioci festivala moći će svoj aktivizam i talenat da ispolje učešćem u nekoj od radionica (audio, video, foto, slikarskoj i ekološkoj radionici za decu), ili sportskim aktivnostima i turnirima: joga, moderan ples, odbojka na pesku, badminton...

  Prošle godine ugledni engleski časopis "The Guardian" na svom sajtu dao je pregled osam evropskih festivala koji se održavaju na najatraktivnijim lokacijama. Tu je predstavljen i Summer3p festival elektronske muzike u kojem možete da uživate iz udobnosti "gigantskog džakuzija".

  Organizatori Summer3p festivala su NVO AŠC i Fondacija Danilo Kiš.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali