VojvodinaCafe - Raspisan konkurs za "Kreativni biznis kup Srbije"
 • Raspisan konkurs za Kreativni biznis kup Srbije

  Klaster kreativnih industrija Vojvodine (KVIK) organizuje nacionalno takmičenje za najbolji kreativni biznis plan, "Kreativni biznis kup Srbije" s ciljem jačanja preduzetničkih kompetencija u kreativnim industrijama i promovisanja kreativnih veština kao ključnih osnova za razvoj uspešnog biznisa. Pobednik iz Srbije učestvovaće u "Creative Business Cup" internacionalnom takmičenju za izbor najboljeg kreativnog preduzetnika na svetu.  Prva nagrada od 50.000 USD omogućiće pobedniku da brzo realizuje poslovnu ideju i dobije podršku mentora i poslovnih konsultanata. Međunarodno finale "Creative Business Cup" takmičenja održaće se na "Final Award Show" u Kopenhagenu, od 18. do 20. novembra 2013.

  Finale nacionalnog takmičenja u Srbiji i proglašenje pobednika održaće se 12. septembra 2013. godine u Novom Sadu. Najbolji biznis koncept treba da se zasniva na kombinaciji kreativnih i poslovnih veština u oblasti dizajna, arhitekture, digitalnih sadržaja, igre i zabava, oglašavanja, izdavaštva i štampe, muzike, filma i videa, umetnosti i zanatstva, radija i TV-a, scenske umetnosti i zabavnih parkova. Najviše ocene dobiće poslovne ideje koje prikažu originalnost, kreativnost i tržišni potencijal.

  Pobednik nacionalnog takmičenja "Kreativni biznis kup Srbije" osvaja put i boravak u Kopenhagenu, kao i priliku da svoju poslovnu ideju predstavi međunarodnom žiriju učešćem na "International Creative Business Cupu". Osim statuete i plakete, pobednik dobija i profesionalnu pripremu za međunarodno takmičenje. Specijalna nagrada za najbolji studentski biznis plan je besplatne master studije menadžmenta u uslužnom biznisu, od pokrovitelja projekta - Visoke škole modernog biznisa, Modern Business School iz Beograda. Svi učesnici nacionalnog takmičenja dobiće profesionalnu recenziju svog biznis plana koji će im pružiti realnu sliku o prednostima i nedostacima poslovne ideje.

  Klaster kreativnih industrija Vojvodine (KVIK) se bavi razvojem preduzetništva u kreativnim industrijama i stvaranjem pozitivnog ambijenta za širu primenu koncepta kreativnih industrija. KVIK je organizator nacionalnog takmičenja u Srbiji, u potrazi za najboljim kreativnim biznis konceptom koji će se kvalifikovati za internacionalni nivo takmičenja.

  Krajnji rok za prijavu je 15. avgust 2013. godine.

  Više informacija, kao i potrebnu dokumentaciju možete pronaći na internet stranici www.kvik.rs
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali