VojvodinaCafe - Dobar, a jeftin provod u Novom Sadu
 • Dobar, a jeftin provod u Novom Sadu

  Mali džeparac ili loša plata za Novosađane ne mogu da budu izgovor da provedu popodne ispred televizora, uverila se ekipa “24 sata”. Sa 50, 100, 250 ili 500 dinara, pred njima se otvaraju sjajni načini da upotpune svoje popodne. Dovoljno je 50 dinara u džepu i jedan telefonski poziv da obezbedite sebi 40 minuta i vodiča kroz Prirodnjački muzej. Važno je samo da sačekate prvu grupnu posetu.  Stodinarka, pod uslovom da već imate markicu za GSP, obezbeđuje nekoliko sati u kući u kojoj je Zmaj proveo poslednje godine. Može se rentirati gradski bicikl i njime stići do Kamenjara na besplatan čas jahanja.

  Uz ulaznicu za 5D bioskop, noćno kupanje, 250 dinara omogućava i posetu „Areni“, pod uslovom da je utorak i da nije više od 16.55 sati, sat vremena na teniskim terenima. Za ovaj novac možete se učlaniti i u klub, pa stalno imati pristup veštačkoj steni, posetiti Fantazi muzej ili platiti dve autobuske karte (165 dinara) i stići do najekstremnije staze za mauntinbord na Bukovcu.

  Petstodinarka garantuje luksuzni provod u Sremskim Karlovcima: povratna vozna karta staje 130 dinara i ostaje dovoljno da se obiđe Patrijaršija (besplatno), Muzej grada (150 dinara), Karlovačka gimnazija (50 dinara), česma Četiri lava (besplatno) i još popije čašu čuvenog bermeta (180). Za put do Begečke jame treba ukupno 330 dinara, pa ostane dovoljno da u nekoj od čardi popijete piće ili pojedete porciju pomfrita.

  Sa petstodinarkom se možete voziti dva sata Dunavom od Sremske Kamenice do Petrovaradina i posmatrati zalazak sunca nad Novosadskom kapijom. Za ovaj novac možete provesti i dva sata u društvu vodiča u katakombama Tvrđave.

  Jeftin provod

  50 dinara:

  - ulaz na Štrand
  - poseta Prirodnjačkom muzeju
  - šampita u Katoličkoj porti

  100 dinara:

  - skakanje u gumenom dvorcu
  - obilazak Zmaj Jovine kuće u Sremskoj Kamenici
  - poseta Planetarijumu
  - rentiranje bicikla na jedan dan

  250 dinara:

  - ulaznica za 5D boskop
  - noćno kupanje na bazenu
  - dan na bazenu na Sajmištu
  - sat na teniskim terenima
  - vožnja malim čamcem u igraonici kraj Spensa
  - sat penjanja po veštačkoj steni
  - poseta “Fantasy” muzeju
  - obilazak Sinagoge sa vodičem
  - odlazak u bioskop utorkom do 16.55
  - vožnja esktremnom stazom u Bukovcu

  500 dinara:

  - učlanjenje u pejntbol klub - besplatno korišćenje cele godine
  - sat relaksacione masaže
  - izlet u Sremske Karlovce
  - zalazak sunca na Dunavu iz brodića
  - izlet do Begečke jame
  - poseta petrovaradinskim katakombama
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali