VojvodinaCafe - Obezbeđen prenos meča Šerif - Vojvodina
 • Obezbeđen prenos meča Šerif - Vojvodina

  Radio televizija Vojvodine uspela da sa rukovodstvom Fudbalskog kluba Šerif snizi cenu TV prava za prenos revanš meča baraža za Ligu Evrope (četvrtak, 19.00 časova). Prvi duel je završen bez pobednika (1:1), a druga takmica biće direktno prenošena na Radio televiziji Vojvodine. Navedeno je i da je u obezbeđenju sredstava za prenos značajnu pomoć dala i Vlada Vojvodine.  "RTV je uspela da u pregovorima sa rukovodstvom FK Šerif znatno smanji cenu prenosa koju su tražili, tako da je obezbeđen direktni prenos sutrašnje kvalifikacione utakmice za Ligu Evrope Šerif - Vojvodina", objavljeno je na sajtu Radio televizije Vojvodine.

  Obezbeđen je i prenos celog meča na Radiju Novi Sad (FM 87,8 i 96,3). Snimak utakmice, sa komentarom na mađarskom jeziku, biće prikazan na drugom kanalu RTV, iste večeri, u 22.15.

  Na Trgu slobode u Novom Sadu biće postavljen veliki LED ekran preko koga će navijači Vojvodine organizovano pratiti direktan prenos revanš utakmice poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, potvrđeno je Radiju 021 u kabinetu gradonačelnika Novog Sada. Ekran će biti postavljen u 18h, kada se očekuje i okupljanje navijača "crveno-belih", kažu za 021 u kabinetu gradonačelnika Novog Sada. Prenos počinje u 18:40h.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali