VojvodinaCafe - Mađioničarski spektakl "Iluzionisti" na Spensu
 • Mađioničarski spektakl "Iluzionisti" na Spensu

  Sedam iluzionista stiže 26. novembra u novosadski “Spens” gde će tri večeri zaredom prikazati svoj čuveni šou “Iluzionisti”. Zadivljujući miks najčudnijih i najneverovatnijih optičkih iluzija uključuje napeti ruski rulet, iznenađujuće levitacije, čitanje misli, nestajanja i prvi put u istoriji - bekstvo iz tankera punog vode. Svaki iluzionista je maestro u svojoj oblasti, a njihove trikove videlo je više od million ljudi širom sveta.  Ovi mađioničari preuzeli su tajne zanata od Hudinija, najvećeg iluzioniste ikada i nadogradili ih savremenom postavkom, kostimima, tehnologijom i bendom koji svira uživo na sceni.

  Šou “Iluzionisti” premijerno je prikazan u januaru 2012. godine i odmah rasprodao devet predstava u Sidnejskoj operi i osam u Meksiko Sitiju. Od tada, prave magiju u najvećim dvoranama širom sveta.

  Ulaznice za predstave u Novom Sadu 26, 27. i 28. novembra u 19 sati su u prodaji po ceni od 2200 do 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajni Spensa. Prodaja se vrši i preko sajta www.eventim.rs
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali