VojvodinaCafe - Popravili im krov dok su bili na poslu
 • Popravili im krov dok su bili na poslu

  Dok su prošle subote Dane i Milena Bajić bili na poslu, meštani Novog Kneževca su se udružili i na porodičnoj kući im zamenili potpuno dotrajali krov. Akcija iznenađenja planirana je nedeljama unapred, a na ideju da na ovakav način iznenade bračni par Bajić s dvoje dece došli su njihovi prijatelji iz detinjstva. "Tajna operacija" počela je ranom zorom u subotu, čim su Dane i Milena otišli na posao. Ispred kuće je dovezena građa: novi crep, letvice, grede, a prijatelji su se pozicionirali na svoja radna mesta.  - Svi se mi znamo iz vrtića, škole, komšiluka, zajedno smo odrastali i mislim da smo na ovaj način pokazali šta je pravo prijateljstvo - rekao je jedan od učesnika akcije, koji nije želeo da se njegovo ime pominje jer, veli, nikog ne treba izdvajati, ovo je zajednička akcija svih prijatelja.

  - Stari crep je skinut za tili čas. Prionulo se na postavljanje novih letvica, a potom i na postavljanje novog crepa. Žurili smo da što više uradimo dok se bračni par Bajić ne vrati sa posla - pričaju učesnici.

  - Iako je gotovo ceo Novi Kneževac znao za ovu operaciju, sve se čuvalo u tajnosti.

  Milenu i Daneta su drugovi dovezli ispred kuće s povezom na očima, a kad su ih skinuli, bračni par je zanemeo. Dočekali su ih svi prijatelji na jednom mestu, s razoružavajućim osmesima na licima, i potpuno nov krov na njihovoj kući. Bili su dirnuti do suza, a ova akcija Novokneževčana brzo se pročula i po ostalim gradovima, prenose Novosti.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali