VojvodinaCafe - Bajaga i Instruktori u Novom Sadu
    • Bajaga i Instruktori u Novom Sadu

      Bajaga i Instruktori izuzetno uspešnu godinu završiće 27. decembra u velikoj dvorani Spensa koncertom koji simbolično nosi naziv "Stari put za Novi Sad". Koncertom u Novom Sadu biće ujedno završena velika turneja povodom albuma "Daljina, dim i prašina" (2012), na kojoj je bend Momčila Bajagića u prethodnih godinu i po svirao velike koncerte i festivale u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, Nikšiću, Kragujevcu.



      "U Novom Sadu dugo nismo radili solistički koncert, ali mislim da sada dolazimo u pravom trenutku, jer je Spens pravo mesto da turneju finiširamo u velikom stilu", kaže Bajaga.

      Novi Sad ima posebno mesto u karijeri Bajage i Instruktora - u njemu je sniman album "Prodavnica tajni", a odavde potiče i deo materijala zabeleženog na koncertnom "Neka svemir čuje nemir".

      "Biće to poseban koncert za nas i potrudićemo se da repertoar bude malo drugačiji od ostatka turneje. Između ostalog, sviraćemo obavezno 'Stari put za Novi Sad', što nismo radili često na turneji. A možda i dođemo do Novog Sada upravo starim putem?", najavljuje Bajaga.

      Ulaznice za koncert Bajage i Instruktora u velikoj dvorani Spens-a u prodaji su od utorka 15. oktobra po promotivnim cenama od 800 dinara za parter i 1.000 dinara za tribine, na blagajni Spensa i preko mreža Gigstix i Eventim.
      Komentara Pošaljite komentar

      Kliknite ovde da biste se ulogovali

      2+6 (rezultat upiši slovima)