VojvodinaCafe - Sajam zlatarstva i časovničarstva
 • Sajam zlatarstva i časovničarstva

  Na kraju ovogodišnje sajamske sezone na Novosadskom sajmu biće priređena 18. Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva "Sjaj" na kojoj će, od 7. do 10. novembra, svoje proizvode i usluge predstaviti više od 50 izlagača iz šest zemalja. Predstojeća manifestacija, jedinstvena u regionu, biće po obimu izlagačkog prostora veća za 10 odsto od prošlogodišnje, a ponudiće posetiocima raskošan i moderan nakit, opremu i alate za zlatarstvo, kao i vrhunske brendove časovnika.  Predstaviće se više od 50 izlagača iz šest zemalja - Srbije, Turske, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Nemačke.

  Izložba "Sjaj" će, kako najavljuju organizatori, i ove godine za izlagače iz Srbije, Turske, Hrvatske, Makedonije, BiH i Nemačke biti prilika ne samo da se predstave na štandovima u Hali "Master" Novosadskog sajma, nego i mesto strukovnih i poslovnih susreta zlatara, časovničara i ljubitelja dragocenih metala i dragulja.

  Sajamsku izložbu "Sjaj" svečano će otvoriti metalac Lajoš Lukači, koji sa svojom porodicom već četvrt veka brine o mehanizmu i tačnosti sata na Petrovaradinskoj tvrđavi.

  Ulaz na tu manifestaciju biće besplatan, uz obaveznu registraciju i prolazak kroz detektor za metal.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali