VojvodinaCafe - Šta nudi BIG tržni centar u Novom Sadu
 • Šta nudi BIG tržni centar u Novom Sadu

  U Novom Sadu je otvoren najveći tržni centar u Vojvodini. Prodavci nude popuste, poklone i vaučere. Zastupljene mnoge nama već poznate robne marke, a novost je "Mango Kids". Kompanija BIG CEE otvorila je i poslednji deo svog tržnog centra u Novom Sadu, godinu dana nakon otvaranja prve faze, od kada su kupcima na raspolaganju bili prvi prodajni objekti u otvorenom delu tržnog centra.  Kompanija BIG CEE je otvaranjem ovog objekta omogućila posao za 1.000 ljudi sa teritorije Novog Sada i okoline.

  BIG tržni centar je sa oko 40.000 kvadratnih metara i 1.500 parking mesta, najveći tržni centar u Novom Sadu i Vojvodini i njegovim posetiocima će, osim velikog izbora poznatih brendova, na raspolaganju biti i različiti zabavni sadržaji, igraonica za decu, restorani, kafići, menjačnice, specijalizovane prodavnice, 6D bioskop.

  Popusti i pokloni za kupce

  U BIG tržnom centru od četvrtka, 7. novembra, pa do ponedeljka, 11. novembra, posetioce očekuju posebne pogodnosti pri kupovini. Pojedine prodavnice omogućile su popust od 30 odsto na ceo asortiman, dok neke nude popust do 25 odsto na pojedine artikle ili na asortiman koji već nije snižen. Neke prodavnice umesto popusta za dva ili više kupljenih artikala jedan daju na poklon, dok neki prodavci nude vaučere sa popustima prilikom sledeće kupovine.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali