VojvodinaCafe - Premijera predstave "Državni posao"
 • Premijera predstave "Državni posao"

  Dugo očekivana premijera predstave "Državni posao", rađene prema jednoj od najpopularnijih televizijskih emisija zabavnog karaktera, biće održana danas u Pozorištu mladih u Novom Sadu. Autori teksta su Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Čirjaković, standardna ekipa serijala čije se epizode emituju radnim danima na programu RTV-Televizije Vojvodine.  Kako je saopštilo Pozorište mladih, uz njih trojicu će se na sceni pojavljivati i Slavica Vučetić, Marija Mitrović, Ervin Hadžimurtezić i Dejan Šarković.

  Dramaturg predstave je Svetislav Jovanov, a reditelj je Petar Jovanović.

  Direktorka Pozorišta mladih Tijana Delić izjavila je da su, u radu na toj predstavi, izuzetno vodili računa o promeni medija, napominjući da iza celog projekta stoji tim stručnih ljudi koji "radi na tome da se tv-serija prebaci na pozorišne daske".

  Ona je i istakla da će publika imati priliku da "uživa u inteligentnom humoru u našem pozorištu" i dodala da će tekst biti podložan promenama u smislu aktuelnosti teme.

  Okosnicu emisije "Državni posao" čine satirični razgovori između trojice aktera a komentari podsećaju na "stend-ap" formu. Reč je o kratkim, duhovitim komentarima i opaskama na teme svakodnevice, okolnosti, društveno - političke situacije, sporta, sveta zabave, kao i o njihovim lični stavovima o različitim temama.

  Sve emisije Državnog posla možete pogledati ovde.
  Komentara 1 komentar
  1. Avatar od Acanik
   Acanik -
   Креће нова сезона на Тв
   https://www.youtube.com/watch?v=4V2IGv9enE8
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali