VojvodinaCafe - Nova godina u Novom Sadu uz Riblju čorbu
 • Nova godina u Novom Sadu uz Riblju čorbu

  Novosađani će novu 2014. godinu dočekati uz Riblju čorbu na Trgu slobode. Sem Bore Đorđevića i ekipe, nastupiće i Lena Kovačević. Nezvanično, u Novogodišnjoj noći će se pojaviti i Sergej Trifunović sa svojim bendom Arhivska zabava prenosi novosadski portal 021. Iz Kulturnog centra Novog Sada koji je zadužen za organizaciju novogodišnjih i božićnih manifestacija se još nisu oglašavali ovim povodom.  Grad će na Trgu slobode organizovati i doček Nove godine po julijanskom kalendaru, a kako je nedavno saopšteno, u toku je anketiranje građana "sa ciljem da se saznaju njihove želje u vezi sa organizacijom proslava na trgu, kao i njihove sugestije u vezi sa tim ko bi mogao da nastupi u muzičkom programu".

  Za sada je samo u domenu spekulacija da će za Srpsku novu godinu pevati narodna pevačica Svetlana Ražnatović.

  "Riblja čorba" je ove godine već svirala u Novom Sadu i to 30. maja u maloj sali Spensa u sklopu turneje povodom 35 godina rada grupe i objavljivanja devetnaestog studijskog albuma "Uzbuna".

  Lena Kovačević je diplomirala džez pevanje na Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu i sem džez muzike, izvodi i obrade srpskih tradicionalnih pesama. Snimala je i učestvovala u mnogim projektima muzičara sa svih strana sveta.

  Sergej Trifunović sa bendom "Arhivska zabava" izvodi obrade poznatih domaćih i svetskih pop i rok hitova.

  Svetlana Ražnatović je narodna pevačica koja je pre svega deset dana održala dva koncerta u velikoj sali na Spensu.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali