VojvodinaCafe - Marko Nikolić nije više trener Vojvodine
 • Marko Nikolić nije više trener Vojvodine

  Marko Nikolić više nije trener fudbalskog kluba Vojvodine, čijim je igračima i upravi, na zajedničkom ručku, poručio da više ne želi da bude šef stručnog štaba novosadskog Superligaša. "Bila mi je velika čast da budem na klupi jednog tako velikog kluba kakav je Vojvodina. Proveo sam u Novom Sadu šest lepih, ali turbulentnih meseci i odavde nosim samo najlepše utiske." rekao je Nikolić.  "Došao sam u klub u jako nezgodnom trenutku, nakon smrti predsednika Butorovića ali smo po mom dubokom uverenju svi zajedno odradili dobar posao. Vojvodina je sada stabilna, novi ljudi u upravi će sigurno učiniti sve da klub u godini kada slavi jubilej 100 godina od osnivanja, bude na još višem nivo nego na kojem je bio. Da je moglo da bude bolje-moglo je i ostaje mi kao „kost u grlu“ osećanje da smo mogli imati nekoliko bodova više. Ipak, plasirali smo se u polufinale kupa i skoro sam siguran da će Vojvodina na proleće doneti u Novi Sad toliko željeni trofej. To im, bez kurtoazije, želim svim srcem", prenosi zvanični internet sajt "Voše" reči njenog dosadašnjeg trenera.

  Na pitanje da li ova odluka znači da će preuzeti jedan od klubova (Partizan, Crvena zvezda) čijim se imenima licitiralo poslednjih nedelja, Nikolić kaže da postoji i treća varijanta:

  "Ja trenutno nisam trener ni jednog kluba, a šta će biti, vereme će pokazati. Ne želim da potenciram ništa jer je trenerski posao takav da nikada ne znate na koju stranu će vas odvesti. Nisu Partizan i Crvena zvezda jedini klubovi u Srbiji u kojima se može raditi niti je isključena opcija da se otisnem u inostranstvo", rekao je Nikolić, koji je na kraju odgovorio i na pitanje koji su zapravo pravi razlozi za ovaj rani rastanak:

  "Mnogo energije je za ovih šest meseci potrošeno, kao da sam radio dve godine. Uz sve to, jedan od presudnih faktora mog odlaska iz Novog Sada je privatne prirode koji nema veze sa fudbalom", zaključio je Marko Nikolić.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali