VojvodinaCafe - FK Spartak najavljuje prolaz u finale Kupa
 • FK Spartak najavljuje prolaz u finale Kupa

  Izvršni direktor subotičkog fudbalskog kluba Spartak, Damir Džimović rekao je da je siguran da će njegov tim pobediti Vojvodinu u polufinalu Kupa i na kraju osvojiti trofej u najmasovnijem domaćem takmičenju. Prvi meč igra se 26. marta u Novom Sadu, a revanš 9. aprila u Subotici.  "Vojvodina je samo jedna 'stepenica' ka cilju koji se zove trofej i siguran sam da će moji momci čvrsto stati na nju i na kraju osvojiti Kup. Imamo gol razliku u kupu 7-0, izbacili smo Partizan, zašto ne očekivati dobar rezultat protiv još jednog favorita. Druga utakmica se igra u Subotici, a grad čeka taj Trofej skoro 70 godina", rekao je Džimović.

  Džimović je kazao da je cilj Spartaka plasman u Evropu.

  "Najavljivao sam evropske ambicije Spartaka, a na polovini sezone smo svedoci da Spartak ozbiljno, na oba fronta, juriša ka tom cilju", kazao je Džimović.

  On je dodao da je klub odavno počeo pregovore s potencijalnim pojačanjima, dok postoji interesovanje inostranih klubova za Aleksandra Noskovića, Darka Puškarića, Branimira Aleksića i Dina Šarca.

  "Odavno smo počeli pregovore vezane za zimski prelazni rok, dovešćemo par igrača koji treba da budu pojačanja na deficitarnim pozicijama, pre svega zadnjeg veznog igrača", rekao je Džimović.

  Spartak je na osmom mestu srpskog prvenstva, s 21 bodom.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali