VojvodinaCafe - Automobil za reanimaciju za zrenjaninsku bolnicu
 • Automobil za reanimaciju za zrenjaninsku bolnicu

  Pokrajinska sekretarka za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju Vesna Kopitović potpisala je u Zrenjaninu Protokol o međusobnoj saradnji u sufinansiranju nabavke i opremanja automobila za reanimaciju za potrebe Opšte bolnice "Đorđe Joanović" u tom gradu. Protokol su potpisali i Ivan Bošnjak, gradonačelnik Zrenjanina, kao i Gordana Kozlovački, direktorka Opšte bolnice "Đorđe Joanović".  Time su regulisani obaveze sve tri strane vezane za sufinansiranje projekta, radi nabavke neophodne opreme za zbrinjavanje bolesnika sa urgentnim potrebama i njihov hitan transport u zdravstvene ustanove.

  Vrednost učešća Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju je 4,2 miliona dinara, a Grada Zrenjanina do 1,5 miliona dinara.

  Kozlovački je istakla da će kompletno opremljen automobil za reanimaciju u Zrenjanin stići za nekoliko dana, a da je početak rada određen kadrovskim pojačanjem.

  Zrenjaninska bolnica pruža usluge stanovnicima srednjobanatskog okruga koji čine Zrenjanin, Novi Bečej, Sečanj, Žitište i Srpska Crnja sa više od 200.000 stanovnika.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali