VojvodinaCafe - Back To the Future - slavljenička žurka Exita
 • Back To the Future - slavljenička žurka Exita

  Kada je Roni Size, glavni hedlajner EXIT festivala 2001. godine, izgovorio istorijsku rečenicu “Serbia, are you ready for the future?!” malo ko je slutio da će EXIT postati jedan od vodećih evropskih muzičkih festivala. U čast ove laskave titule EXIT će u subotu, 25. januara s početkom u 20h u Maloj sali Spensa u Novom Sadu organizovati veliku proslavu nagrade za najbolji evropski festival, pod imenom Back to the Future.  Podsetimo, EXIT je izabran za najbolji festival u Evropi.

  Glavna zvezda večeri biće upravo RONI SIZE, čovek koji je istinski vesnik festivala onakvog kakav je danas, a pored njega će na velikoj žurki nastupiti i BAD COPY, LOLLOBRIDGIDA, KANDA KODŽA I NEBOJŠA, S.A.R.S, LOVE HUNTERS, KILLO KILLO BANDA, EYESBURN, SVI NA POD i RAHMANEE!

  ULAZ NA ŽURKU BACK TO THE FUTURE ZA SVE ONE KOJI SU KARTE ZA EXIT 2014 KUPILI U PROMOTIVNOJ PRODAJI JE BESPLATAN - ALI SAMO UZ PRETHODNU REGISTRACIJU!

  Registracija kupaca EXIT ulaznica za dobijanje besplatne karte za slavljeničku žurku počinje u utorak, 21. januara u 12.00h i trajaće do četvrtka, 23. januara u ponoć. Svi vlasnici Exit Avantura/EXIT Festival ulaznica kupljenih zaključno sa petkom, 17.01.2014. godine, mogu da se registruju putem sajta www.gigstix.com , dok svi oni koji su kupili ulaznice za EXIT između 17.01. i 24.01. registraciju za slavljeničku žurku mogu da izvrše prijavom putem mejla [email protected]. Sama procedura registracije je vrlo jednostavna i na ovaj način EXIT tim želi da se oduži prvim kupcima ulaznice i da im se zahvali što veruju u festival!

  Oni koji nisu vlasnici karte za EXIT 2014 moći će da ulaznicu za ovu žurku kupe na samom ulazu na događaj, u Maloj sali Spensa u Novom Sadu u subotu, 25. januara od 19h, po ceni od 700 dinara.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali