VojvodinaCafe - U maju ponovo trke na Mišeluku
 • U maju ponovo trke na Mišeluku

  Dobre vesti za ljubitelje domaćeg auto sporta stižu uz Novog Sada. Uz velike napore lokalnih zaljubljenika, gradski oci doneli su odluku da 24 i 25. maja ASK Petromaks iz Novog Sada može da organizuje takmičenje, koje će se bodovati za oba Saveza, ako se u međuvremenu svi ne stope u jedan. Ulična staza Mišeluk poslednji put bila je u funkciji 2008. godine i to na početku i na kraju sezone. Posle toga usledila je pauza duga pet godina.  - Zahvaljujući ogromnim naporima velikog broja što aktivnih takmičara, što sportskih funkcionera, ali i zaljubljenika u auto sport, uspeli smo da dobijem termin za održavanje auto trke na Mišeluku. Naravno, sve je zavisilo od odluke čelnih ljudi Novog Sada, kojima se ovim putem zahvaljujemo na razumevanje i podršci, tako da sa velikim ponosom mogu da obelodanim da se 24 i 25. maja Mišeluk vraća u kalendar takmičenja na kružnim stazama – rekao je Đorđe Dizdar.

  Pored takmičarskog dela, organizatori su se pobrinuli i za prateće manifestacije.

  - Pored duple trke, što podrazumeva dva odvojena takmičenja jedno u subotu, a drugo u nedelju, koje će se bodovati za oba Saveza, svi gledaoci imaće prilike da vide još nekoliko pratećih sadržaja. Pored izložbe sportskih automobila, motora i kartinga koja je predviđena za petak, akcenta ćemo staviti na promociju bezbednosti u saobraćaju, kako bi smo pre svega skrenuli pažnju najmlađim učesnicima počev od pešaka, preko biciklista, motociklista do automobilista – dodao je Dizdar.
  Komentara 1 komentar
  1. Avatar od Neregistrovan
   Neregistrovan -
   Bravo Miseluk . Uz njega Sam odrastao .....Nadam se da ce danjasnja omladina postovati trud I napor da se povrati miseluk I nastavi Motorsport tradicija!!!!!!!!
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali