VojvodinaCafe - Vojvodina remizirala sa Čukaričkim
    • Vojvodina remizirala sa Čukaričkim

      Od prva četiri meča 19. kola Jelen Superlige na dva su mreže mirovale, remijem je okončan i onaj u kome su se sastali Vojvodina i Čukarički, a jedini trijumf ostvario je Novi Pazar, i to sa 0:1 na terenu OFK Beograda. U popodnevnom terminu, uz trijumf Zvezde nad Kragujevčanima, pobedu je ostvario Napredak, koji je se raspucao proptiv Donjeg Srema - 4:2.



      I dok pogodaka nije bilo u Ivanjici, gde su se sastali Javor i Spartak, kao i u duelu Slobodne i niškog Radničkog, u prvom terminu za ovu rundu nadmetanja najviše uzbuđenja, i to uz pogotke, viđena su na novosadskom "Karađorđu" gde su četvroplasirane "lale" ugostile "Čuku" koja je za poziciju bolje plasirana na tabeli.

      Vojvodina je protiv Čukaričkog u 63. minutu povela posle lepe akcije u kojoj je Jovan Stojanović petom progirao Marka Poletanovića, a ovaj doneo prednost domaćinu, no deset minuta pre kraja Brazilac Lukas Pijasentin je bio najprisebniji u gužvi posle kornera i, iako štoper, preciznim udarcem poravnao rezultat u Novom Sadu.

      Na Karaburmi, gde je ekipi OFK Beograda gostovao Novi Pazar, domaćin je poklekao u 83. minutu kada je Ivan Obrovac rešio da se oproba u solo-prodoru, koji je krunisao dobrim šutem, sasvim dovoljnim za pogodak i trijumfalno slavlje Pazaraca.

      Remijem je završen duel Jagodine i Voždovca, u kome pogodaka nije bilo, što je treći takav meč ove subote u našem nacionalnom šampionatu, ali su se zato mreže "pošteno tresle" u Kruševcu.

      Napredak je isprva gubio od Donjeg Srema, potom vodio pa dozvolio gostima da izjednače, ali je na kraju trijumfovao sa 4:2, uz pogotke Bajića, Trujića, Micića i Cvetkovića koji su ga vinuli na osmu poziciju tabele Jelen Superlige.

      Fudbaleri Partizana nakon neverovatnog susreta na Vračaru uspeli su ponovo da se približe vodećoj Crvenoj zvezdi na bod pošto su u 19. kolu Jelen Superlige savladali Rad sa 4:2, iako su se "građevinari" u samo četiri minuta vratili sa 2:0.

      Jelen Superliga, 19. kolo:

      Subota:

      Javor - Spartak 0:0 (0:0)

      Vojvodina - Čukarički 1:1 (0:0)
      (Poletanović 63 - Pijasentin 80)

      OFK Beograd - Novi Pazar 0:1 (0:0)
      (Obrovac 83)

      Sloboda - Radnički Niš 0:0 (0:0)

      Napredak - Donji Srem 4:2 (2:1)
      (Bajić 26, Trujić 45, Micić 66, Cvetković 77 - Janković 7, Damjanović 59 pen.)

      Jagodina - Voždovac 0:0

      Crvena zvezda - Radnički Kragujevac 1:0 (0:0)
      (Kasalica 75)

      Nedelja:

      Rad - Partizan 2:4 (0:2)
      (Ožegović 73, Injac 77 - Drinčić 11, Živković 45+1, Brašanac 80, Škuletić 90+5)
      Komentara Pošaljite komentar

      Kliknite ovde da biste se ulogovali

      3+7 (rezultat upiši slovima)