VojvodinaCafe - Nemaš kartu za Exit 2014? Počinje akcija 5+1
 • Nemaš kartu za Exit 2014? Počinje akcija 5+1

  Počinje akcija 5+1: Na 5 kupljenih kompleta dobijate 1 gratis, kao i karte za Queens Of The Stone Age besplatno za sve! Ove godine EXIT na EXIT AVANTURU vode čitavo društvo! Od 23. aprila do 25. maja, svaka ekipa od pet ljudi koji budu zajedno kupovali ulaznice za EXIT šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis. I to nije sve: uz jednu besplatnu ulaznicu u okviru paketa, svi u društvu dobijaju po kartu za [email protected] festival, koji će se 11. juna održati na Petrovaradinskoj tvrđavi.  Okupi pet najluđih članova društva i šesti ide besplatno! Cena ulaznice za EXIT iznosi 5.990 dinara, a za EXIT avanturu 6.990 dinara. Svi učesnici akcije koji se na vreme registruju dobijaju i besplatne ulaznice za [email protected] festival. Registracija će se vršiti od 1. do 7. juna putem linka www.gigstix.com/qotsa .

  Ulaznice mogu da se kupe online, putem sajta www.gigstix.com, a fizička prodaja ulaznica počeće od ponedeljka, 28. aprila. Sve informacije o fizičkim prodajnim mestima biće dostupne na sajtu: http://www.exitfest.org.

  Sada je prilika da iskusiš nezaboravno leto! Pet drugara, [email protected] festival, četiri nezaboravna dana na Petrovaradinskoj tvrđavi i još tri dana na plaži Jaz u Budvi, ukoliko se odvažite da krenete na uzbudljivu EXIT avanturu! Najbolji provod tvog života može da počne!
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali