VojvodinaCafe - Počinje prodaja ulaznica za ROCK@EXIT festival
 • Počinje prodaja ulaznica za [email protected] festival

  U petak, 4. aprila u podne počinje prodaja ulaznica za [email protected], jednodnevni R’n’R festival koji će biti održan 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na glavnoj bini EXITa! Na festivalu [email protected] pored QUEENS OF THE STONE AGE nastupiće i PARTIBREJKERS, EYESBURN, RITAM NEREDA I REPETITOR. Veoma ograničen broj ulaznica po poklon ceni od 999 dinara biće dostupan putem sajta gigstix.com od petka, 4. aprila u podne.  Sledeća, promotivna cena ulaznice za festival iznosiće 1.499 dinara, dok će redovna cena biti 2.499 dinara. Nakon što se kontigent ulaznica po ceni od 999 dinara rasproda, ulaznice po promotivnoj ceni od 1.499 dinara biće dostupne kako online, preko sajta gigstix.com, tako i na prodajnim mestima Gigs Tix i u Corner Shopovima širom Srbije.

  Ulaz na [email protected] festival biće besplatan za sve kupce kompleta karata za EXIT, uz uslov da se prethodno registruju. Oni koji su do 4. aprila kupili kartu za EXIT ili EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE), mogu da se registruju za [email protected] festival putem sajta gigstix.com, od 7. aprila u podne do 20. aprila. Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima [email protected] festivala.

  Sve informacije o prodajnim mestima mogu se naći na linku http://www.gigstix.com/qotsa, dok su informacije o [email protected] festivalu dostupne na linku https://www.facebook.com/QOTSAinSerbia.

  Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT AVANTURE koja nas vodi na [email protected] festival 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na EXIT festival, koji se na istom mestu održava od 10. do 13. jula, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali