VojvodinaCafe - Jamiroquai glavna zvezda Sea Dance festivala
 • Jamiroquai glavna zvezda Sea Dance festivala

  Jedno od najpopularnijih muzičkih imena, razigrani Jamiroquai, na čelu sa ekstravagantnim pevačem Džej Kejem, biće glavne zvezde Sea Dance festivala, koji će od 15. do 17. jula biti održan na jednoj od najlepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve. Nakon više od dvadeset godina uspešne karijere, 25 miliona prodatih albuma, osvojene Grammy nagrade, mora otkačenih šešira i jednog od najposećenijih koncerata u istoriji EXIT festivala, Jamiroquai se pridružuju EXIT avanturi.  Sea Dance festival biće održan od 15. do 17. jula 2014. na plaži Jaz u Budvi i predstaviće savršen završetak osmodnevne EXIT AVANTURE koja, povodom 15. izdanja EXITa, otpočinje 11. juna na [email protected] festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mestu 10-13. jula na EXIT festivalu, nakon čega se letnja žurka seli na Jadransku obalu.

  Glavna bina Sea Dance Festivala, kapaciteta 30.000 ljudi, u tri dana predstaviće publici tri omiljene bine sa EXITa! Na glavnoj bini Sea Dance festivala prvog dana gostovaće Mejn stejdž EXITa, a glavne zvezde biće Džej Kej i Jamiroquai! U sredu, 16. jula, na drugi dan festivala, na Sea Dance glavnoj bini predstaviće se čuveni EXIT X-Bass program, koji se, drugu godinu zaredom, realizuje sa najznačajnijom platformom za promociju bass muzike na svetu, čuvenim UKF-om. Pored bass velikana, u sredu će na glavnoj bini gostovati i predstavnici EXITovoj publici omiljene Fusion bine (druge najveće live bine na festivalu).

  Konačno, u četvrtak, 17. jula, zvezde glavne bine SEA DANCE festivala biće gladijatori sa čuvene EXITove Dance Arene, jednog od najboljih densflorova na svetu i mesta susreta elektronskih titana. Energija Dance Arene, zajedno sa elektricitetom nabijenim morskim vazduhom dovešće do eksplozije hiljadu sunaca poslednjeg dana SEA DANCE festivala!

  U tri dana glavna bina SDF predstaviće tri najveće bine sa EXITa, međutim to nije sve! Ovom prilikom najavljujemo još omiljene tri bine sa EXITa koje će svoje mesto naći i na SEA DANCE festivalu!

  Morskom izdanju EXITa pridružuju se još i REGGAE STAGE, spiritualna duša EXIT festivala, LATINO STAGE, rezervisan za egzotične plesove, ali i SILENT DISCO, najbolja festivalska zabava, đuskanje sa slušalicama na dve frekvencije do zore!

  Kamp Sea Dance festivala, smešten pored same obale mora, biće organizovan u zoni festivala, između Glavne bine i plaže. Kamp će biti otvoren od 14. do 22. jula, te će svim posetiocima pružiti nezaboravne letnje noći pod vedrim nebom, sa hiljadama mladih ljudi iz celog sveta!

  U prodaji su ulaznice za EXIT AVANTURU sa pretprodajnom cenom od 6.990 dinara. Ulaznica za EXIT AVANTURU podrazumeva četvorodnevnu ulaznicu za EXIT FESTIVAL 2014 i trodnevnu ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL 2014. Srednjoškolci i studenti ulaznice za EXIT AVANTURU mogu da kupe po posebnoj, povlašćenoj ceni od 5.990 dinara. Redovna cena ulaznica za EXIT AVANTURU biće 16.980 dinara.

  NEMAŠ KARTU? IMAŠ PRIJATELJE! Na 5 kupljenih kompleta za EXIT AVANTURU dobijate 1 gratis, kao i karte za Queens Of The Stone Age besplatno za sve! Više na linku: http://www.exitfest.org/sr/news/nema...s-prijatelje-0

  OTP prodaja ulaznica za EXIT AVANTURU na rate: http://www.exitfest.org/sr/news/otpo...-karte-na-rate

  U prodaji je i trinaestodnevni EXIT AVANTURA PAKET, za sve one koji su spremni za pravu letnju uživanciju, koji obuhvata ulaznicu za EXIT i ulaznicu za SEA DANCE festival, prevoz autobusom iz grada polaska do Novog Sada, od Novog Sada do Jaza i nazad do grada polaska, smeštaj u kampu u Novom Sadu i smeštaj u kampu na Jazu. EXIT AVANTURA PAKETI dostupni su po ceni već od 12.600,00 dinara. Više na http://www.exittrip.org/srp/

  Sve informacije na sajtu www.seadancefestival.me i www.exitfest.org .
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali