VojvodinaCafe - Delez ulaže 1,65 mil u infrastrukturu Stare Pazove
 • Delez ulaže 1,65 mil € u infrastrukturu Stare Pazove

  Kompanija Delez (Delhaize) Srbija saopštila je danas da je sa Opštinom Stara Pazova potpisala Ugovor o finansiranju izgradnje komunalne infrastrukture sa 1,65 miliona evra. Delez će finansirati izgradnju 3,5 kilometara kanalizacione mreže, pristupni put od raskrsnice puteva Stara Pazova-Nova Pazova i raskrsnice Vojka-Stari Banovci, izgradnju kružnog toka na pristupnoj saobraćajnici, kao i deo vodovodne mreže - od Novih Banovaca do distributivnog centra koji gradi Delez.  "Ovaj ugovor rezultat je dobre saradnje sa lokalnom samoupravom u Staroj Pazovi, ali i potvrda naše strateške opredeljenosti razvoju na tržištu Srbije, ulaganjima u stalni rast i širenje poslovne mreže, kao i odgovornom poslovanju kompanije u svim segmentima", kazao je generalni direktor Delez Srbija Džon Kiricis.

  Delez Srbija je aprila 2013. počeo u Staroj Pazovi izgradnju distributivnog centra od 70.000 kvadratnih metara uz mogućnost proširenja do 125.000 kvadratnih metara.

  Predviđeno je da taj centar u čiju je izgradnju do sada uloženo 50 miliona evra, trebalo da bude završen krajem ove godine, a zaposlilo bi se više od 750 ljudi.

  Delez Srbija je članica međunarodnog trgovinskog lanca "Delhaize Group" iz Belgije, koji posluje u Evropi, Americi i Aziji. U Srbiji Delez ima više od 380 prodajnih objekata.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali