VojvodinaCafe - 10. jubilarni Kulpin fest 4. i 5. jula
 • 10. jubilarni Kulpin fest 4. i 5. jula

  Ovogodišnji "Kulpin fest" biće održan 4. i 5. jula na svojoj tradicionalnoj lokaciji, igralištu FK "Kulpin" u Kulpinu, uz učešće deset bendova iz naše zemlje i regiona. Festival ove godine obeležava dva jubileja – deseto izdanje „Kulpin festa“ i 18. rođendan domaćina, benda Lude Krawe. Zbog toga će prvog dana biti upriličena svojevrsna rođendanska proslava Ludih Krawa, uz učešće njihovih brojnih gostiju i prijatelja.  Osim domaćina, u petak 4.jula sviraće i bendovi: Fusion (Novi Sad), Nova (Novi Sad), Six Pack (Smederevska Palanka) i Tea Break (Beograd). Ulaz na prvo festivalsko veče biće slobodan, ali samo uz kupljenu ulaznicu za naredni dan.

  Druge večeri, u subotu 5.jula, na „Kulpin festu“ sviraće Technicolor lies (Beograd), Fiskalni račun (Bečej), Doghouse (Beograd), Gužva u 16-ercu (Osijek) i Ritam Nereda (Novi Sad). Ulaznica za drugi dan festivala košta 500 dinara.

  I ove godine biće organizovan kamp za sve zainteresovane posetioce festivala, kao i brojni prateći programi. Detaljnije informacije moguće je dobiti na www.kulpinfest.org, kao i na facebook stranici festivala www.facebook.com/kulpinfest

  Ovogodišnji "Kulpin fest" pomogli su Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje, Skupština opštine Bački Petrovac, kao i mnogobrojni sponzori i prijatelji festivala.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali