VojvodinaCafe - U ponoć kraj akcije 5+1 za kupovinu ulaznica
 • U ponoć kraj akcije 5+1 za kupovinu ulaznica

  EXITova akcija Nemaš kartu? Imaš prijatelje! završava se večeras, 6. juna u ponoć. Svaka ekipa od pet ljudi koji do ovog roka budu zajedno kupovali ulaznice za EXIT ili EXIT avanturu dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis, a u okviru EXITAid programa, festival će za svaku gratis ulaznicu donirati iznos u vrednosti te ulaznice u zvanične fondove za ugrožene od poplava.  Pored toga, svi u društvu dobijaju po kartu za [email protected] festival, koji će se 11. juna održati na Petrovaradinskoj tvrđavi, sa Queens of the Stone Age kao hedlajnerima, uz uslov prethodne registracije.

  Cena ulaznice za EXIT iznosi 5.990 dinara, a za EXIT avanturu 6.990 dinara. Pored pružene pomoći žrtvama poplava u našoj zemlji i regionu svi učesnici akcije koji se na vreme registruju dobijaju i besplatne ulaznice za [email protected] festival. Registracija za [email protected] počinje u subotu 7. juna od 14h i traje do ponedeljka 9. juna u 23.59h putem sajta www.gigstix.com/qotsa.

  Ulaznice mogu da se kupe online, putem sajta www.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima EXIT festivala, čiji spisak je dostupan na ovom linku.

  Sada je prilika da iskusiš nezaboravno leto! Šest drugara, [email protected] festival, četiri nezaboravna dana na Petrovaradinskoj tvrđavi i još tri dana na plaži Jaz u Budvi, ukoliko se odvažite da krenete na uzbudljivu EXIT avanturu! Najbolji provod tvog života može da počne!

  Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT AVANTURE koja nas vodi na [email protected] festival 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na EXIT festival, koji se na istom mestu održava od 10. do 13. jula, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali