VojvodinaCafe - U prodaji jednodnevne ulaznice za EXIT 2014
 • U prodaji jednodnevne ulaznice za EXIT 2014

  Veoma ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica za EXIT po neverovatnoj ceni od svega 1.990 dinara biće pušten u prodaju danas u podne! Organizatori festivala očekuju da će, kao i prethodne godine, ulaznice po ovoj ceni biti rasprodate u rekordnom roku. Najbrži i najuporniji biće u mogućnosti da rezervišu svoju kartu po ovoj ceni putem sajta gigstix.com, ali i da ih kupe na svim prodajnim mestima u okviru Gigs Tix prodajne mreže.  Od danas u podne na svim prodajnim mestima EXIT festivala biće dostupni i trodnevni kompleti ulaznica za Sea Dance festival po promo ceni od 3.390 din.

  Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT AVANTURE koja je počela na [email protected] festivalu 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nastavlja se na EXIT festivalu, koji se na istom mestu održava od 10. do 13. jula, da bi grandioznu završnicu imala na SEA DANCE festivalu od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

  EXIT je ove godine osvojio najprestižniju festivalsku nagradu, Najbolji evropski festival, uz pomoć glasova više od 620.000 ljudi iz celog sveta, u konkurenciji od 360 festivala iz 34 zemlje.

  ULAZNICE
  EXIT: 5.990 din
  SEA DANCE: 3.390 din
  EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 6.990 din

  Studenti i srednjoškolci:
  EXIT: 5.490 din
  EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 5.990din
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali