VojvodinaCafe - OTPali na Exit Festival 2014
 • OTPali na Exit Festival 2014

  Ukoliko želiš da budeš deo najluđe letnje avanture, ukoliko voliš da pevaš, plešeš i otpadaš u velikom stilu i ne plašiš se to da podeliš sa drugima, ovo je tvoja savršena prilika! OTP banka i EXIT vode najzabavnije, najhrabrije i najkreativnije u nezaboravnu letnju EXIT avanturu. Kako? Učestvuj u akcijama koje ti mogu doneti ulaznice za zvanično najbolji evropski festival, EXIT, ali i za njegovo morsko izdanje, SEA DANCE FESTIVAL. OTPali u najluđu letnju avanturu!  Ukolko voliš da pevaš: OTPevaj!
  Ukoliko voliš da plešeš: OTPleši!
  Ukoliko veruješ da je hedonizam stil života, voliš da kvalitetno provodiš vreme i radiš to na poseban način - OTPadni!

  Snimi sebe kako pevaš na ulici, pijaci, u tržnom centru, na vrhu zgrade, ispod vode, u liftu, u hali, na tavanu, na najzabavnijem mestu koje možeš da smisliš. Ili, kako plešeš u sobi, u velikim i malim prostorima, otvorenim ili zatvorenim, zarazi i druge svojim neverovatnim koracima i pokretima. Snimi ili pošalji fotografiju sebe kako otpadaš -blejiš, sediš, ležiš, odmaraš, meditiraš, ili kuliraš... na najčudnijem mestu koje možeš da smisliš, u fotelji na ulici, na lejzi begu u prodavnici, na krevetu koji je na plaži...

  Ovo nije potraga za savršenim glasovima ili plesnim koracima. Ovo je poziv na kreativnost, originalnost i pre svega dobru zabavu.

  Četiri jednostavna koraka do nagrade:

  1. Napravi snimak ili fotografiju
  2. Okači ih na na svoj Facebook profil, obraćajući pažnju da je post podešen na "public".
  3. U statusu tog posta stavi tag #OTPevaj, #OTPlesi ili #OTPadni, u zavisnosti od konkursa na koji se prijavljuješ
  4. Post je potrebno da šeruješ na OTP Srbija stranicu na Facebooku (link: http://on.fb.me/1y51slA )

  Sve ovo uradi do 2. jula, pazi da ne zakasniš! EXIT i OTP nagradiće najkreativnije 5. jula, ali nagradama tu nije kraj!

  Komplet ulaznica za EXIT AVANTURU dobija 40 najboljih učesnika u svim kategorijama. Ni to nije sve! Na samom festivalu očekuje vas još takmičenja i još nagrada! Pridruži nam se i OTPali u najluđu letnju avanturu!
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali