VojvodinaCafe - Otvoren 11. festival vina "Interfest"
 • Otvoren 11. festival vina "Interfest"

  Tradicionalni Festival vina "Interfest" je 11. put otvoren u Novom Sadu na centralnom gradskom trgu ispred Gradske kuće, gde na velikom broju prepoznatljivih štandova svoja vina predstavljaju vinari iz devet zemalja. Direktorka "Interfesta" Nataša Budisavljević - Radišić rekla je Tanjugu da će na ovogodišnjem festivalu vina biti predstavljeno više stotina vinskih etiketa.  "Posetioci 'Interfesta' su u prilici da uživaju u najkvalitetnijim vinima iz svih zemalja regiona, ali i u italijanskim, španskim, portugalskim i austrijskim vinima", rekla je Budisavljević - Radišić.

  Prema njenim rečima, pored bogate ponude vina na "Interfestu" svi sladokusci mogu uživati i u "dobrom zalogaju" jer se na štandu Klastera Istar 21 - Bogatstvo različitosti Vojvodine, promovišu specijaliteti nacionalnih kuhinja nacionalnih zajednica koje žive u Vojvodini.

  "Pored specijaliteta nacionalne kuhinje posetioci mogu probati i mlado maslinovo ulje iz Istre, kao i vrhunski kozji sir iz Šumadije", rekla je direktorka "Interfesta".

  Ona je navela da posetioce očekuje i bogat zabavni program uz italijanske kancone, džez i nezaobilazne tamburaše.

  11. festival vina u Novom Sadu traje do subote 21. juna, a radno vreme je od 19 sati do ponoći.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali