VojvodinaCafe - Sve je spremno za EXIT Festival 2014
 • Sve je spremno za EXIT Festival 2014

  Kako organizatori navode, interesovanje za ovogodišnji festival je veće nego ikada a ulaznice za pojedinačne dane su na pragu da budu rasprodate. Izašla je i kompletna satnica Exita, sa napomenom da organizator zadržava pravo izmene, pa već sada možete isplanirati šta ćete, od četvrtka do nedelje, slušati i gledati.  Zbog finala Svetskog prvenstva u fudbalu, Suede na scenu u nedelju izlaze u ponoć, odmah po završetku utakmice. Nakon svečanog vatrometa u četvrtak, zakazanog za 23.25 u ponoć se očekuje spektakl od nastupa sastava Pet Shop Boys.

  Vremešna zvezda Glorija Gejnor u petak će se na glavnoj bini pojaviti u 22.30 a odmah nakon nje će nastupiće Rudimental.

  Uvod Dejmonu Albarnu, koji nastupa u subotu u ponoć napraviće 2Cellos u 22.30 a subotu će otvoriti Stray Dogg i Tamara Milanović u 20 časova.

  Pretežno ženska publika očekuje se u nedelju u 22.30 na nastupu sastava Hurts ali i Vlade Divljan i Ljetni kino bend na Fjužn bini, dok će muški deo publike tada pratiti fudbal.

  POGLEDAJTE KOMPLETNU SATNICU EXIT FESTIVALA

  Ulaznice

  Do 9. jula u ponoć važe sledeće cene ulaznica za festival: Cena ulaznice za EXIT 6.990 dinara, a za Exit avanturu (Exit+Sea Dance) 7.990 dinara, dok su dnevne ulaznice dostupne po ceni od 2.990 din.

  Od četvrtka, 10. jula ulaznice za EXIT biće dostupne samo na ulazima na festival i to po cenama od 11.990 dinara za Exit, 16.980 dinara za Exit avanturu, dok će 3.300 dinara iznositi dnevna ulaznica za četvrtak, a 3.500 dinara za sve ostale dane festivala.

  Cena trodnevne ulaznice za Sea Dance festival iznosi 3390 dinara. Ova cena će važiti sve do 12. jula, nakon čega će ulaznice biti dostupne samo u Crnoj Gori.

  Program, satnica i mape

  Posetioce ovogodišnjeg EXIT Festivala očekuje fantastičan i raznovrstan program koji sadrži nebrojeno mnogo ekskluzivnih imena koja prvi put dolaze u Srbiju:

  Rudimental, najbolji novi bend 2013. koje je svetska publika svojim glasovima nagradila prestižnim priznanjem na UK Festival Awards

  Damon Albarn, osnivač Blur i Gorilaz je ove godine nezaobilazni hedlajner svih najvećih evropskih festivala

  Skrillex, Afrojack, Carl Cox - megalomanski paket - kralj dubstepa, car EDM-a, prvi čovek tehna i nesvakidašnjih žurki  Suede, začetnici brit popa, puta koji su nastavili Oasis i Blur, ekskluzivno dolaze na EXIT- prvi put u regionu

  Hurts - žestoki koncertni sastav kojeg je publika najvećeg i najstarijeg svetskog festivala Glastonberi proglasila za "najbolju svirku", pored žestoke konkurencije u vidu sastava Coldplay, U2, Beyoncé, Artic Monkeys i mnogih drugih.

  Gloria Gaynor - Glavna bina EXIT festivala će opravdati sveto tlo istorije muzike dok budemo uživo slušali "I Will Survive" - najveći hit svih vremena.

  Pet Shop Boys - PSB pripremaju uz dizajn kraljicu Es Davlin neviđenu ceremoniju otvaranja EXIT-a - to nije samo koncert, to je mjuzikl, predstava, novi umetnički izraz  Stromae - Belgijski hitmejker koji ima više od pola milijarde pregleda na Youtube, i autor mega-zaraznih hitova Alors on Dance, Papaoutai, Formidable

  Pretty Lights - je američki elektro mag koji se proslavio analogno snimajući sebe i kolege i potom štampajući novonastale pesme na ploče. Njegovi nastupi se ne smeju propustiti! i mnogi drugi

  Exit village

  Exit vilidž je svakako najpopularnije stecište posetilaca Exita, kako domaćih kako i inostranih, mesto gde se žurka ne završava, ove godine na jednoj od najpristupačnijih lokacija blizu centra, plaže i tvrđave - pored otvorenih bazena SPENSa. Ljudi iz celog sveta, uvek neko spreman za nova poznanstva, iskustvo spavanja u šatoru, muzika koja ne prestaje da svira, sve ovo čini naše selo jedinstvenim i neponovljivim iskustvom festivala, koje žele da okuse i oni kojima je Exit komšija sa tvrđave.  Kamp je otvoren od 7. do 16. jula, a ulaznice po ceni od 2700 dinara, možete kupiti na recepciji vilidža.

  Plaćanje festivalskom karticom, piće, hrana...

  Ove godine, kao i prošle, plaćanje na EXITu se vrši putem festivalskih kartica.

  Glavna prednost ovog sistema je da posetioci festivala ne moraju da pogađaju unapred šta će piti te večeri, već mogu jednostavno da uplate novac koji planiraju da potroše tokom trajanja festivala. I najvažnije za posetioce, preostali novac na kartici posetioci mogu da povrate u bilo kom trenutku na festivalu, kao i u određenim filijalama OTP banke do 25. jula. Veoma je bitno sačuvati račun prve uplate jer bez njega nije moguća refundacija preostalih sredstava.

  Festivalskom karticom na EXITu možete kupiti sokove, pivo, vino, vodu, hranu i suvenire. Hrana u Foodlandu plaća se gotovinom. U Foodlandu može se osim domaće, grčke, italijanske, kineske hrane, fast fooda, kuvanih jela, konditorskih proizvoda i jela sa roštilja, kupiti i vegeterijanska hrana.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali