VojvodinaCafe - Pruga Novi Sad - Stara Pazova prošla reviziju
    • Pruga Novi Sad - Stara Pazova prošla reviziju

      Republička reviziona komisija izdala je kompaniji "RŽD Internešenel" preliminarno pozitivno mišljenje za idejni projekat deonice pruge Stara Pazova - Novi Sad. Kako je saopšteno iz "RŽD Internešenela", kompaniji će to omogućiti da potpiše ugovor sa srpskim Saobraćajnim institutom CIP i da pristupi projektno-istraživačkim radovima i izradi glavnog projekta za Aneks 3 Ugovora sa "Železnicama Srbije".



      Pored toga, ruski podizvođači "RŽD Internešenela" - kompanije "Strojputinvest" i "Stroj-trest" dobili su potrebne licence kako bi učestvovali u realizaciji ugovora.

      Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije im je dalo licence za izvođenje radova na izgradnji velikih i malih veštačkih objekata.

      Ugovor o izvođenju radova na izgradnji (rekonstrukciji) objekata železničke infrastrukture u Srbiji je potpisan u okviru sporazuma između Vlade Ruske Federacije i Vlade Republike Srbije o odobrenju državnog izvoznog kredita Vladi Srbije u visini od 800 miliona američkih dolara, podseća se u saopštenju "RŽD Internešenela".
      Komentara Pošaljite komentar

      Kliknite ovde da biste se ulogovali

      2+6 (rezultat upiši slovima)