VojvodinaCafe - Kapiten Voše u poluvremenu prodat Selti
    • Kapiten Voše u poluvremenu prodat Selti

      Nemanja Radoja karijeru će nastaviti u Primeri. Dogovor dva kluba postignut u poluvremenu utakmice sa OFK Beogradom. Još jedan talenat srpskog fudbala seli se u inostranstvo. Ovaj put, reč je o 21-godišnjem kapitenu Vojvodine, Nemanju Radoji. Mladi vezista u ponedeljak je otputovao na lekarske preglede u Vigu, gde se očekuje da potpiše petogodišnji ugovor sa Seltom, prenose "Večernje novosti".



      Zanimljivo, ponudu za svog igrača Vojvodina je prihvatila u poluvremenu utakmice prvog kola JSL, sa OFK Beogradom.

      "Španci su nam ponudili 900.000 evra uz ultimatum da odmah odgovorimo, pa je to prihvaćemo baš na poluvremenu utakmice s OFK Beogradom", otkrio je za "Novosti" sportski direktor Novosađana Mladen Jovanić.

      Bila je to druga ponuda Selte za mladog vezistu.

      "Najpre je bila ponuđena suma od 620.000 evra, što smo odbili. Međutim, nova ponuda po kojoj bi na račun trebalo da nam odmah 'legne' 450.000 evra, a druga polovina iz dva dela u naredne dve godine, jednostavno nije mogla da se odbije. Pogotovo kada se zna da nam sleduje i 30 odsto od budućeg transfera Radoje", istakao je Jovanić.

      Radoja je prošle sezone sa Vojvodinom osvojio Kup Srbije, a za "lale" je odigrao 69 zvaničnih utakmica i postigao dva gola.
      Komentara Pošaljite komentar

      Kliknite ovde da biste se ulogovali

      8-6 (rezultat upiši slovima)