VojvodinaCafe - Izvođači najavili Koncert godine 2014.
 • Izvođači najavili Koncert godine 2014.

  Jubilarni 15. NS Koncert Godine biće održan u subotu 13. decembra u Velikoj dvorani SPC "Vojvodina" (SPENS) u 16 h. Tim povodm 24. novembra održana je konferencija za medije na kojoj su govorili predstavnici sastava koji će nastupiti na jubilarnom izdanju ove manifestacije.  Koncert će otvoriti Grate, jedini novosadski bend koji će tada svirati, a to će im biti prvi nastup na Koncertu godine. Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi obeležiće tom prilikom 20 godina rada, dok će Marčelo i Iskaz promovisati svoja nova izdanja, „Napet šou“ i „Tanatos“. Hornsman Coyote prvi put će nastupiti na Koncertu godine bez sastava Eyesburn.

  „Bitno je da se radi, bitno je da uvek ima nešto novo. Ekipa je stvarno suprer, šarena. Nekako me sve podseća na ona stara dobra rokenrol vremena, nekako se to vraća“, izjavio je ovaj rege muzičar.

  Prvi put će nastupiti i Bad Copy, koji su „tradicionalo jedina grupa bez benda“.

  „Timbe trenutno radi sklekove, na visinskim pripremama je, sto hiljada zgibova samo zbog ovog koncerta. Viklera ne možemo da dobijemo već danima, nadamo se da će do tad da se javi“, rekao je Ajs Nigrutin, jedan od članova grupe.

  Na Koncertu godine sviraće i S.A.R.S, za koje je ova godina izuzetno uspešna, kao i sastavi Dubioza kolektiv i Goblini, koji će predstaviti još uvek aktuelne prošlogodišnje albume.

  Publika će imati priliku da čuje i Škrtice, novu supergrupu koju predvodi Zoran Kostić Cane iz Partibrejkersa.

  „Pridružujem se svim frazama koje su izrečene. Drago mi je što smo ovde i što ovo postoji i sve to. Prvi koncert u Novom Sadu na Koncertu godine, nadam se da će biti lepo. Hvala što ste nas pozvali“, kazao je u svom prepoznatljivom stilu Cane.

  Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.200 dinara. Cena ulaznica na dan koncerta (ako ih ostane u prodaji) iznosiće 1.350 dinara.

  A pogledajte kako su članovi benda Dubioza kolektiv najavili Koncert godine:

  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali