VojvodinaCafe - Solarna akademija u Sremskim Karlovcima
    • Solarna akademija u Sremskim Karlovcima

      U organizaciji Pokreta gorana Novog Sada, u ekološkom centru "Radulovački" u Sremskim Karlovcima za vikend se održava seminar "Sam svoj solarni majstor". Ukoliko želite da naučite kako da sastavite mini solarnu elektranu, možete se prijaviti za dvodnevnu obuku.



      Dvodnevna teorija i praksa u rukovanju mernim instrumentima dragoceno je iskustvo primenjivo u razvoju energije budućnosti-sve popularnijim obnovljivim izvorima energije. Pokret Gorana organizuje vikend seminar "Sam svoj solarni majstor".

      "Pozivamo sve one koji imaju dobru volju da nauče nešto više o obnovljivim izvorima energije i pre svega kako se sklapa mini solarna elektrana. Svi koji imaju osamnaest godina i žele ovo da nauče, dobrodošli su", kaže Jelena Radojčić, Pokret Gorana Novog Sada.

      Nakon uspešno savladanog kursa dobija se sertifikat o znanju iz savladane oblasti, a smeštaj i hrana su obezbeđeni u Ekološkom centru.

      "Predavači su stručni predavači koji su više puta držali ovakve seminare i koji su obučeni kroz naše programe, a program je podržan od strane FTN-a, katedre za zaštitu životne sredine“.

      Prijave možete poslati mejlom, a sve dodatne informacije potražite na sajtu www.pokretgorana.org.rs
      Komentara Pošaljite komentar

      Kliknite ovde da biste se ulogovali

      8-6 (rezultat upiši slovima)