VojvodinaCafe - Solarna akademija u Sremskim Karlovcima
 • Solarna akademija u Sremskim Karlovcima

  U organizaciji Pokreta gorana Novog Sada, u ekološkom centru "Radulovački" u Sremskim Karlovcima za vikend se održava seminar "Sam svoj solarni majstor". Ukoliko želite da naučite kako da sastavite mini solarnu elektranu, možete se prijaviti za dvodnevnu obuku.  Dvodnevna teorija i praksa u rukovanju mernim instrumentima dragoceno je iskustvo primenjivo u razvoju energije budućnosti-sve popularnijim obnovljivim izvorima energije. Pokret Gorana organizuje vikend seminar "Sam svoj solarni majstor".

  "Pozivamo sve one koji imaju dobru volju da nauče nešto više o obnovljivim izvorima energije i pre svega kako se sklapa mini solarna elektrana. Svi koji imaju osamnaest godina i žele ovo da nauče, dobrodošli su", kaže Jelena Radojčić, Pokret Gorana Novog Sada.

  Nakon uspešno savladanog kursa dobija se sertifikat o znanju iz savladane oblasti, a smeštaj i hrana su obezbeđeni u Ekološkom centru.

  "Predavači su stručni predavači koji su više puta držali ovakve seminare i koji su obučeni kroz naše programe, a program je podržan od strane FTN-a, katedre za zaštitu životne sredine“.

  Prijave možete poslati mejlom, a sve dodatne informacije potražite na sajtu www.pokretgorana.org.rs
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali