VojvodinaCafe - Rođendanski koncert grupe Dreddup u CK13
 • Rođendanski koncert grupe Dreddup u CK13

  Novosadski industrial rock bend Dreddup u subotu 31. januara, u Omladinskom centru CK13, održaće celovečernji koncert povodom 18 godina postojanja. Bend Dreddup je osnovan 1997. godine u Novom Sadu kao projekat dvojice zaluđenika za pank i elektronsku muziku, kaže se u najavi.  Tokom godina, zvuk i postava su se menjali i kroz bend je proslo oko 50-tak članova. Dreddup iza sebe ima 6 studijskih albuma i mnoštvo drugih izdanja kako u Srbiji, tako i po inostranstvu (Japan, USA, Holandija, UK, Italija, Poljska, Rusija...).

  Bend je radio na projektima vezanim za film i pozorište a njihovi solo nastupi takođe imaju multimedijalnu strukturu. Jedni su od retkih domaćih sastava koji je imao nekoliko Evropskih turneja i sarađivao sa velikim imenima industrial rock scene poput: The Prodigy, Laibach, Marilyn Manson, Skrillex, Toy Dolls, Deathstars…

  Dreddup trenutno pomovišu svoj šesti album 'I Dreamt of a Dragon'. Kao specijalni gosti na rođendanskom koncertu nastupiće i njihovi veliki prijatelji, bendovi Casillas, BDFUSE i Harmonija haosa.

  Ulaznica za koncert staje 250 dinara i moći će se kupiti na ulazu u CK13.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali