VojvodinaCafe - „Zimska idila“ u klubu The Quarter
 • „Zimska idila“ u klubu The Quarter

  Zimski klupski festival pod nazivom „Zimska idila“ održaće se u subotu 31. januara u novosadskom klubu The Quarter, a nastupiće bendovi Brkovi, Atheist Rap i Gužva u 16-ercu. Sva tri benda koja će učestvovati na festivalu „Zimska idila“ su tokom prošle godine imali izuzetno dobro posećene nastupe u klubu The Quarter. Sada su odlučili da udruže snage i pruže višesatno zadovoljstvo fanovima u najboljem gradskom koncertnom prostoru, kaže se u najavi.  Program počinje tačno u 21.30, a klub će već od 20.30 časova biti otvoren za posetioce.

  Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara mogu se kupiti u Novom Sadu u Gigstixu u Pariskom magazinu (Kralja Aleksandra, pored Trčike) i na svim drugim Gigstix prodajnim mestima u Srbiji.

  BRKOVI su trenutno jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu. U svom stvaralaštvu uspeli su da udaljene žanrove duhovito spoje u melodičnu celinu. Od turbofolka koriste emotivne stihove spojene sa žestinom punk rocka i težinom heavy metala. Začetnici su turbo-punk-folk-wellness-spa pravca u svetskoj muzici. Izuzetno su koncertno aktivni. U Novom Sadu su imali nekoliko nezaboravnh nastupa.

  GUŽVA U 16-ERCU iz Osijeka su godinama unazad miljenici novosadske publike. Taj status su zaslužili sjajnim nastupom na TO BE PUNK festivalu 2009. i svojim odličnim klupskim nastupima, na kojima je atmosfera uvek izuzetna. Iza njih su tri studijska albuma i više stotina koncerata odsviranih po celom regionu. Nedavno su završili svoju pretprazničnu turneju, a trenutno rade na pripremi novog materijala, te ih uskoro očekuje ulazak u studio.

  ATHEIST RAP je bend koji je tokom 2014. obeležio 25 godina postojanja i rada. Sarkastični humor i kritički odnos prema vlasti je univerzalno potreban i primenjiv na ovim prostorima, tako da Atheist Rap već godinama unazad puni klubove po regionu. Koncertno su izuzetno aktivni, samo tokom ove 2014. godine odsvirali su do sada 40 koncerata u više od 30 gradova u bivšoj Jugoslaviji. Do sada iza sebe imaju 5 studijskih albuma, 1 best of album, DVD live izdanje i album izdat uz monografiju objavljenu povodom 20 godina postojanja benda. Mesecima su već u studiju i uskoro se očekuje novi album.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali