VojvodinaCafe - Nastavak radova u Vojvode Bojovića u Novom Sadu
 • Nastavak radova u Vojvode Bojovića u Novom Sadu

  Bageri su ponovo stigli u Ulicu vojvode Bojovića, prenose Večernje Novoati. Ekipe JKP "Put" nastavile su radove na njenom detaljnom uređenju. Obavljaju se radovi na uklanjanju starog asfalta. Ovi radovi, kako objašnjavaju u ovom preduzeću, prethode postavljanju tamponskog sloja, podloge za asfalt. Za ovu saobraćajnicu u strogom centru grada, u kojoj je radove na rekonstrukciji infastrukture nekoliko meseci obavljalo više gradskih preduzeća, predviđeno je da se temeljno renovira.  - Ovi radovi porazumevaju skidanje kompletnog asfaltnog sloja, svih banikina i kompletnog tampon-sloja - preciziraju u "Putu". - Koristimo lepo vreme, kako bismo uradili što više poslova, ali asfaltiranje će morati da sačeka toplije dane, kako bi to mogli kvalitetno da uradimo.

  Ova saobraćajnica, bila je još od leta veliko gradilište, koje se protezalo od Bulevara kralja Petra Prvog, pa sve do Ulice Jovana Subotića, a radovi na ovom potezu izvedeni su u meri u kojoj je to bilo moguće, tako da je asfaltirana Ulica braće Jovandić, dok su deo Žitnog trga i Ulica vojvode Bojovića, ipak, ostali bez asfalta.

  Novosadski putari su angažovani i u Bulevaru Jovana Dučića, na kom se polažu betonski ivičnjaci, dok je Odeljenje saobraćajne signalizacije bilo angažovano na redovnom održavanju svetleće i vertikalne signalizacije na teritoriji grada i postavljanju usporivača brzine u Kovilju.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali