VojvodinaCafe - Za svega dva sata planulo 5000 ulaznica za EXIT 2015
 • Za svega dva sata planulo 5000 ulaznica za EXIT 2015

  U rekordnom roku, za svega dva sata, rasprodato je 5000 ulaznica za EXIT po najpovoljnijoj ceni od 5.490 dinara. Prodaja karata za EXIT festival počela je danas u podne, kada je mogao da se kupi vrlo ograničen broj ulaznica sa 70% popusta u odnosu na redovnu cenu EXIT avanture. U prodaji se trenutno nalazi ograničen broj ulaznica za EXIT po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, sa 50% popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznica za festival.



  Takođe, u prodaji se nalazi i vrlo ograničen kontigent ulaznica za tri dana Sea Dance Festivala po ceni od 2.490 dinara, što je čak 65% popusta od redovne cene!

  Za nezaboravni letnji doživljaj u prodaji su i ulaznice za EXIT kamp, otvoren od 7. do 14. jula, po ceni od 2.990 dinara. Ulaznice za SEA DANCE kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, dostupne su po ceni od svega 2.990 dinara za sedam dana morske ekstravagance!

  Ulaznice za EXIT i SEA DANCE festivale trenutno mogu da se kupe putem www.gigstix.com.

  Naredna godina biće u znaku 15. rođendana EXIT festivala, koji će obeležiti nastavak sedmodnevne letnje EXIT avanture! EXIT festival biće održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori.

  [email protected] festival koji je ove godine uspešno lansiran sa Queens Of The Stone Age kao hedlajnerima, nakon što je stekao povorku pristalica “tvrđeg zvuka”, naredne godine biće predstavljen tokom EXIT festivala kao posebna celina. U okviru [email protected] segmenta na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiće neki od najboljih i najatraktivnijih rokenrol sastava na svetu, ali i u regionu i Srbiji! Prvi izvođači koje ćemo objaviti za EXIT biće upravo deo [email protected] celine, a najavu očekujte uskoro, već u narednim danima!

  Redovna cena ulaznica za EXIT FESTIVAL biće 11.990 dinara, za EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE) 18.990 dinara, a za SEA DANCE FESTIVAL 6.990 dinara.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali