VojvodinaCafe - Neno Belan nastupa 7. marta u Novom Sadu
 • Neno Belan nastupa 7. marta u Novom Sadu

  U subotu 7. marta, u novosadskom klubu "The Quarter", nastupiće poznati hrvatski i eks jugoslovenski kantautor Neno Belan sa svojim bendom "Fiumens". Biće to prilika da Novosađani pozdrave bivšeg lidera "Đavola" posle više godina u svom gradu, a da Neno i "Fiumensi" nastupaju na svom koncertu. Kao specijalni gosti nastupiće novosadski sastav "Duca i Happy Hippy".  S bendom Fiumensi Belan će proći kroz repertoar 30-godišnje karijere i izvesti neke od svojih najvećih hitova, poput "Rijeka snova", "Ulicama grada", "Galeb", "Stojim na kantunu", "Sunčan dan", "Dotakni me usnama", "Vino noći"...

  Njegova muzika je pod direktnim uticajem Bitlsa i generalno zvuka izvornog rokenrola 1950-ih i britanskog i američkog pop-rocka 1960-ih godina, kao i dalmatinskih etno melodija i italijanskog belcanta, odnosno kancone.

  S obzirom da gotovo svaka njegova nova pesma postaje pravi hit, a svoju karijeru je potvrdio i brojnim nagradama, onda je sasvim jasno zašto i domaća koncertna publika smatra da su koncerti Belana i Fiumensa nešto što se ne sme da propusti.

  Ulaznice po promo ceni od 800 dinara su u pretprodaji na svim Gigs Tix prodajnim mestima, kao i u CD prodavnici Mungos, pasaž Zmaj Jovina 2. Od 1. do 6. marta cena ulaznice iznosiće 900 dinara, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane u prodaji, 1.100 dinara.

  Početak je zakazan u 22:00 časova.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali